MENÜ

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

24 Kasım Cuma Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

DÖKERBEY KAZANMAYA ÇOK YAKIN

1.AYAK: On iki atlı koşunun 3 maiden tayından biri olmasına rağmen İstanbul'da beş aylık aradan sonra pistlere geri döndüğü koşularda çok iyi padok görüntüsü ile beğenimi kazanan CARUSO ara sonrası gördüğü ikinci koşuda ön tarafta yarışa sürat veren isim olup 200 direğine kadar bu rolü başarıyla üstlenmesiyle takibime giren tay olmuştu. Kan hattı itibariyle uyum açısından hiçbir sorun yaşamayacağı kaba kum piste çıkacağı koşu önceliği bu isme vermek istiyorum. Üç aylık aradan sonra iki yarış gören Dehere temsilcisi ikinci deneyimini yaşayacağı kum pistte ilk zaferini elde edebilir. Maiden macerasına çok fiyakalı şekilde son veren GIOVINEZZA ilk ayağın olmazsa olmaz isimleri olup bu ayağın sürprizini RASİM KAPTAN ve ÖZKURT ikilisinden bekliyorum.

2.AYAK: Uzun zamandır takibimizde olan MY CEM şayet yarış içerisinde trafik problemi yaşamazsa çok süratli gidecek koşuyu sonlarda yapacağı etkili sprintiyle kazanan safkan olur. Aynı gidişatın lehine olanağına inandığım bir diğer safkan KALAYCIKAYA hemen hemen aynı rakipleri geride bırakmayı başardığı son yarış formunu koruyan ZORBEZİRGAN seri stili bir start avantajı ile birleşince ciddi tehlike haline gelen HALİME HANIM en ideal mesafesinde ELMASINKIZI ve geriye dönük performanslarına baktığımız zaman kış aylarında çok daha etkili olduğunu gördüğüm SERHASAN diğer şanslı isimlerdir.

3.AYAK: Yarış hayatı süresince en başarılı olduğu pist olan Kocaeli pistinde hemcinslerini bulmuşken ASHRAQA kuponlarda öncelikle yer alması gereken kısrak olmalıdır. İstanbul pistinden aşina olduğumuz REACH THE TOP son haftalarda toparlanan MENİNA Hayrullah Doğan ekürisinin Müfettiş'ten sonra Kocaeli'ye getirdiği bir diğer safkan CERSEI ve önlerde temposunu kabullendirmesi halinde ARALYN favorinin rakipleri olur.

4.AYAK: Birbirinden istikrarsız Arap taylarının start alacağı maiden mücadelede; SAMBERKHAN, KIZILŞİMŞEK, KIZIM ÖZÇELİK GÜL FIRTINASI ve RENGİNİM sıralamasını bütçemiz dahilinde ayırt etmeden kuponlara yazalım.

5.AYAK: Yaklaşık yedi aylık araya rağmen çok uzun zamandır bu koşuya hazırlandığını bildiğim ve kalite olarak da bu rakiplerden çok fazla olduğuna inandığım MAN OF POWER birinciliğin en güçlü adayıdır. Aylar sonra etkili bir yarış koşan PAKBEY kısalan mesafede ADALSON ve ayağına çok seri bir tay olan BURUNDİ bu kez sert stilli jokeyi ile sonunu getiren isim olabilir. Bu tayların beklentilerimin gerisinde koşmaları halinde CASAMENTO ve BLUE LION devreye girer.

6.AYAK: Kovada ve Veliaht gibi karakterleri gereği yarışları önlerde kabullenmeyi seven iki ismin birlikte start alacakları koşuda, yükseklere çıkacak her bir tempo DÖKERBEY'i çok daha şanslı kılacaktır. Sonlarda yapacağı bitirici sprintiyle bütün rakiplerini bastırıp aynayı ilk gören isim olacağına inandığım bu safkanı günün bankosu olarak öneriyorum.

12-2-5-1///13-8-7-2-11-14///2-6-7-4-11///10-4-5-2-1///7-9-2-3-14-10///2

Haberin Devamı
YORUM YAZ