MENÜ

Dursun Özbek şaşkına döndü!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 5-1’lik Medipol Başakşehir yenilgisine rağmen Aytemiz Alanyaspor için satışa çıkan 17 bin biletin tüketilmesi karşısında hem şaşırdı hem de duygulandı. Taraftarın zirvedeki puan kaybından sonra olumsuz bir tepki vermesini bekleyen yönetimin endişesi yersiz çıktı.

Dursun Özbek şaşkına döndü!

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’ndaki Aytemiz Alanyaspor maçını da öncekiler gibi dolu tribünlere karşı oynanacak. Böylece sarı kırmızılı yönetim, hem moral buldu hem de kasaya 1.5 milyon liralık bir gelir koydu. 35 bin kombine satışı yapan G.Saray, bu sezon ortalama 40 bin taraftar önünde maçlarını oynuyor.

Dursun Özbek, “Taraftarımız bu zor günlerde büyüklüğünü gösterdi. Kenetlenerek şampiyonluğa olan inancını bir kez daha ortaya koydu. Başakşehir maçında bize hiç yakışmayan bir mağlubiyet aldık. Buna rağmen taraftarımız Alanya maçı biletlerinin tamamını tüketti.

Süper Loto kime çıktı? Süper Loto sonuçları 23 Kasım Perşembe - Süper Loto

Galatasaray taraftarını diğerlerinden ayıran da tam olarak bu. İyi günde kötü günde Galatasaray’a sahip çıkarak, birlik ve beraberlik içinde bizi hedefe yönlendiriyorlar. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Onların bu azimli duruşu bizi şampiyonluğa götürecek” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ‘GSStore Çocuk Tribünü’ projesini ödüllendirerek Galatasaray Kulübü’ne dün bir plaket verdi. Galatasaray Kulübü Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü’ye plaketi sunan İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salim Çelenk, “Koruma altındaki çocuklarımız için rehabilitasyon sürecinde, spor ve kültürel aktiviteler çok önemli. G.Saray’ın çocuklarımız için ayırdığı özel bir yer var. Bu nedenle Galatasaray camiasına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum”dedi.

Kaynak: Hürriyet

Deniz Türüç 45 milyon!

Haberin Devamı
YORUM YAZ