MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Diyarbakır at yarış tahminleri

Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Diyarbakır at yarış tahminleri

23 Kasım Perşembe Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

BALAHATUN’da ısrar ediyorum

1.AYAK:DİYARMEYDANI, ile başlayayım. Üniversite yıllarımda sempati duyduğum babası ‘’Oğlum Emre’’den dolayı bu atı Bursada çok kolladım, hiç cevap vermedi, bugun ilk kez Doğuda sahne alacak, ayrıca koştuğu 6 yarışında da tüm takıları üzerine almıştı, bugun kulaklığını ve dilbağını çıkaracaklar, sadece KG’ü kalacak, hem piste hem takı değişikliğine olumlu reaksiyon verebilir, favorimdir. ARASIM ile ICARUS ilk plandaki rakip önerilerimdir. Her ikiside son startlarında aynı koşuda Şart 3’de mücadele ettiler. Ben bazen üst gruplarda koşan inandığım atlara kendisine olan güvene işaret ederek diye sizlere özellikle vurgularım, ki çok da isabet sağlamışlığım vardır, ama burda öyle değil, şartları nereye tutuyorsa koşuyorlar, ne yapsınlar Güneydoğuda at koşmak kolay mı? Hayat şartları zor. Neyse yazıyı toparlayım, her ikiside dengi grupta daha önlerde yer alabilirler. İlk kez koşacak olmasına rağmen terübeli binicisinin noksansız hazırladığı EMRAHHAN, kaba kuma ilk kez çıkacağı için pist konusunda kapalı kutu pozisyonundaki AĞRI ATEŞİ, aşamalar içerisindeki DELİGÖZ diğer şans verdiğim taylardır.

2.AYAK:Geçen hafta 59 ve 60.5 kilolarla 2 ve 1 bitiren ÖZTÜRKMEN ile SELİMBEY çok iyi duruma geldiklerini gerek yarış öncesi padok görüntülerinde gerek yarış içinde gerekse yarıştan sonraki kamera çekiminde bariz şekilde, belli ettiler. 1 hafta içinde de formda düşecek halleri yoktur herhalde. En azından öyle düşünmek istiyorum . Her ikiside normale binen sıkletleriyle birbirlerine bileneceklerdir, ben de önde şans tanıyorum. Bir de mesafe tutan ETTORE var. Bana çok uğurlu geliyor. 2 defa kazandı 2’sinde de o zaman dilimlerinde çeşitli oyunlar buldum, bugun yine kendini unutturmuş konumda. Sürpriz adayımdır.

3.AYAK:Son iki yarışında da kısa vadelerde koşan, tempoyu koyacağı mücadelede bu kez dengi grupta direnebilecek potansiyelde gördüğüm ZEUS, ‘’Zeus’’ un üzerine fazla gidilir koşu haddinden fazla yüksek tempolara çıkarsa DARKBOY, geçen yarışında Urfadaki tüm kurnazların dilinde olduğu Adana’ya kadar gelen o gün aradan sonraki ikinci koşusu olan WHITE IRON, düzelen EDGARDO, uzunlarda zaman zaman ters yarışlar yapan CANBERKHAN sıralamamdır.

4.AYAK:SAĞNAKHAN, Diyarbakıra geldikten sonra genelde hep iyi koştu, önce o yazılır. YİĞİTEFEKAAN, ilk doğu deneyiminde Şanlıurfada vasat rakiplerine şans tanımadı, ama buradaki atlar daha iyi bir kez daha izlemek lazım. VEYSİBABA, gençliğinde bölgenin başrol oyuncularındandı, arkadaşımın oğluyla yaşıt ama maşallah yeniden form tuttu, İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM türküsünü tüttürebilir. Aradan sonra koştuğu üç yarışında da aşama aşama gelen ABJARKAYA, MAGMA, SEÇKİNER diğer şanslı ihtimallerdir.

5.AYAK:Geçen haftada sizlere banko önerdiğim BALAHATUN’un yarışından hiçbir şey anlamadım. Kazanan at da dahil o grubu sırtına alması gerekiyordu, kafama takılan tek soru işareti acaba ışıkları mı yadırgadı? Çünkü bugun ata kapalı gözlük takacaklar. Neyse bu kez zaten gündüz yarışına çıkacak, bir önceki koşusunda ‘’Ünlübaba’’ arkasına yaptığı ikincilikten dolayı piste de aşina. Anneden abisi ‘’Serseri’’ ye yakışan bir koşu çıkaracağı kanaatindeyim, yine bankomdur.

6.AYAK:Sıralamam şablondadır.

3,1,6,4,7,8 // 9,10,4 // 3,6,1,2,4,5 // 3,4,8,1,2,7 // 2 // 3,5,2,7,6

Haberin Devamı
YORUM YAZ