MENÜ

Giuliano: Galatasaray'ın kaybetmesi iyidir

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Giuliano, Antalyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Giuliano: Galatasaray'ın kaybetmesi iyidir

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Giuliano, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynacakları Antalyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Sarı-Lacivertli futbolcu şu ifadeleri kullandı:

'Merkezde oynamayı tercih ediyorum'

"Sezona nasıl başladığınız önemlidir ama daha önemlisi sezonu nasıl noktaladığınızdır. Kendi adıma baktığımda memnun edici bir performans sergilediğime inanıyorum. Daha merkezde oynamayı her zaman tercih ediyorum. Giuliano'nun hangi pozisyonda oynamayı sevdigi vardır; ama hoca ne karar verirse her zaman ona saygı duyarım. Nerede oynarsam oynayayım, her zaman elimden gelenin en iyisini yapıyorum."

'Biz kendi işimizi iyi yapalım'

"Galatasaray çok güçlü bir takım; ama geçen haftalara göre puan farkını daha da azalttık. Sonuna kadar yarışın içerisinde olacağız. Bizim kendimize bakmamız gerçeği var. Motivasyon rakibinizin ne yaptığına bağlı olmamalı. Galatasaray'ın kaybetmesi iyidir; ama en önemlisi biz kendi işimizi iyi yapalım. Yaptığımızda mutlaka şampiyonluk yarışının içerisinde oluruz."

Black Friday nedir? 2017 Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor

'Soldado sıradışı bir oyuncu'

"Mili Takım'dan döndüğümüzde herkeste farklı bir duruş, davranış biçimi vardı. Davranışlarımızı değiştirerek Sivasspor maçında iyi bir sonuç aldık. Ancak bu davranış biçimini önümüzdeki haftalarda da sürdürmeliyiz. Soldado zaten bu yüzden transfer edildi. Soldado, sıradışı bir oyuncu. Takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi."

'Herkes kendini adadı'

"Sezonun başında takım olarak birlik görüntüsü sergileyemedik. Son maçta daha istekliydik, sürekli golü aradık. İyi bir performans göstermemizin nedeni buydu. Herkes kendini adadı. Geliştirmemiz gereken çok şey var."

'Kebabı çok sevdim'

"Türkiye'de çok güzel yemekler yeniyor. Kebabı çok sevdim. Gerek tesislerde, gerek dışarıda fırsat bulduğumca kebap yemeye çalışıyorum. Zorlandığım konu dil meselesi. Ama zamanla Türkçe'yi de konuşacağım. Burada pozitif anlamda şaşırdım. Çok kuvvetli bir lig gördüm. Yabancı sınırı yok. Türkiye Ligi, dışarıda fazla izlenmiyor ama Türkiye Ligi çok zor bir lig."

3 büyüklerin Ocak bombaları! İşte transfer listesi...

Haberin Devamı
YORUM YAZ