MENÜ

‘5'te 5 yaparsak ikinci yarı kolay!'

Aykut Kocaman, öğrencilerine, ilk yarıyı 35 puanla kapatmaları gerektiğini söyledi, “Liderle farkı 3-4 puana düşürürsek, yapılacak transferlerle ikinci yarı işimiz daha kolay olur” dedi.

‘5'te 5 yaparsak ikinci yarı kolay!'

Fenerbahçe, 4-1’lik Sivasspor galibiyetiyle kendine geldi. Şimdi herkesin konuştuğu tek konu, ilk yarıda kalan 5 maçı da kazanarak devreye girmek. Bu başarılırsa, yönetimin söz verdiği 6 milyon TL’lik prim de futbolcuların hesabına yatacak. Aykut Kocaman da dün öğrencileriyle yaptığı toplantıda, 5’te 5’in önemine değindi. Kocaman, “İlk yarıyı kayıpsız bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Liderle aramızdaki farkı 3-4 puana düşürebilmeliyiz. Eğer bunu başarabilirsek, ocak ayında yapacağımız transferlerle ikinci yarıda hedeflerimize ulaşmamız daha kolay olacak” dedi. Antalyaspor için de futbolcularını uyaran 52 yaşındaki çalıştırıcı, “Bu maç onlar için de kritik. Bu nedenle çok dikkatli olmamız şart” ifadelerini kullandı.

Valbuena dönüyor

Sarı-Lacivertliler, 1 günlük aranın ardından dün yapılan idmanla Antalya hazırlıklarına devam etti. Fenerbahçe’ye, Osmanlı maçında sakatlanan Mathieu Valbuena’dan da müjdeli haber geldi. Fransız yıldızın pazar günkü karşılaşmaya kadar oynayabilecek duruma geleceği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun maç kadrosuna alınması beklense de Aykut Kocaman, öğrencisini 11’de oynatarak riske etmeyi düşünmüyor.

Bekleme sırası Carlos Kameni’de

Kamerunlu file bekçisi, sezon başında Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Kameni, Volkan’ın kötü performansı nedeniyle Alanyaspor maçıyla birlikte eldivenleri devralmış ve ligde peş peşe 6 karşılaşmada kaleyi korumuştu. Ancak Volkan Demirel, Osmanlı ve Sivas mücadelelerinde 11’e girdi. Tecrübeli file bekçisi, performansıyla alkış alırken, Kameni’yi de kulübeye gönderdi.

Samandıra’ya yeni çıkarma

Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Sivasspor maçından önce cuma günü tesislere giderek takıma moral vermişti. Aykut Kocaman da 4-1’lik Sivas galibiyeti sonrası, “Başkanın konuşması olumlu yansıdı” demişti. Yıldırım ve kurmaylarının bu hafta da Samandıra’yı ziyaret edecekleri öğrenildi. Başkan ayrıca cezasına rağmen Antalya deplasmanında da kafilede yer almayı planlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ