MENÜ

'Narsingh, Fenerbahçe'ye gidiyor'

İngiliz The Sun Gazetesi, Sarı-Lacivertliler’in Hollandalı yıldız konusunda ısrarcı olduğunu yazdı. Haberde, Narsingh de düzenli forma şansı bulmak için Swansea’den ayrılma kararı aldığı öne sürüldü.

'Narsingh, Fenerbahçe'ye gidiyor'

Futbolda ara transfer dönemi 4 Ocak’ta başlayacak. Bu tarih yaklaştıkça, transfer dedikoduları da artıyor. Ocak ayında 3 takviye yapması planlanan Fenerbahçe’nin, Luciano Narsingh konusunda önemli gelişmeler kaydettiği öne sürüldü. İngiliz The Sun Gazetesi, Sarı-Lacivertliler’in başarılı kanat oyuncusu için ısrarcı olduğunu yazdı. Hollandalı futbolcu, geçtiğimiz sezonun devre arasında, Swansea Menaceri Paul Clement’in ilk transferi olmuştu. Ancak Narsingh, beklediği forma şansını bulamadı.

5 milyon euro

27 yaşındaki oyuncu, bu sezon ligde 7 maçta sadece 207 dakika görev yaptı ve skora katkı sağlayamadı. Haberde, Narsingh’in düzenli olarak oynamak istediği ve bu nedenle Swansea’den ayrılma kararı aldığı belirtildi. The Sun’a göre Fenerbahçe, Hollandalı yıldızı 5 milyon Euro’ya (23.2 milyon TL) karşılığında kadrosuna katacak. Sağ ayağını kullanan Narsingh, her iki kanatta da görev yapabiliyor. Başarılı oyuncu, 19 kez formasını terlettiği Hollanda Milli Takımı’nda 4 gole imza attı.

Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya suç duyurusu

Haberin Devamı
YORUM YAZ