MENÜ
Sponsorlu

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR!

Spor Toto Süper Lig 2017-2018 Sezonu 12. hafta maçlarını Fanatik’e yorumladı...

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR!

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR



Hüseyin Feyzi - Mutlaka kazanmalıydık

Maçın ilk dakikalarında iyi bir başlangıç yapıp, Akhisar’ı çıkartmadık. Üstüne bir de penaltı kazanınca Beşiktaş maçı şimdiden aldı dedik. Ama Q7 penaltıyı kaçırınca moraller bozuldu. Lens yine berbattı, 45 dakika oynaması bile mucize zaten. Cenk oyuna girince Ahkisar’ı tamamen baskı altına aldık. Ama Akhisar da bu kadar iyi kapanınca sonuç beraberlik oldu. Galatasaray’ın kaybettiği haftada mutlaka kazanmalıydık.

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR



Nurettin Yılmaz - Cim Bom’da Çare Fatih Terim!

Galatasaray çok iyi başladığı bu sezonda saçma sapan teknik hatalar yüzünden kötü devam ediyor. Medipol Başakşehir’e 5-1 kaybedilmesinin en büyük sebebi teknik direktör İgor Tudor’dur. Bence yönetim, bu işe el atıp hemen Tudor’un görevine son vermelidir. Bize doğru yerde, doğru zamanda karar veren Cim Bom’un en iyi dönemlerinde başında olan Fatih Terim lazım. Galatasaray yine kupalar kazanıp, Avrupa şampiyonlukları görmek istiyorsa ÇARE TERİM.

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR



Saadettin Demirci - Fenerbahçe yarışa dahil oldu

Hem Beşiktaş’ın hem de Galatasaray’ın puan kaybettiği bu haftada 3 puan kazanan Fenerbahçe tekrar şampiyonluk yarışına girdi. Belki de sezon başından beri ilk kez oynanan futbol taraftarı memnun etmiştir. Soldado’yu da hat-trick yaptığı için ayrı tebrik ediyorum. Aykut hoca onu haftaya ilk 11’de başlatacak mı? Bilmiyorum. Aykut Kocaman en kısa zamanda ideal kadrosunu belirlemeli ve Sarı-Lacivertliler istikrar yakalamalı.

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR



Özgür Yağantekin - Avcı’dan tarihi galibiyet

Büyük takımlara karşı nasıl oynayacağını çok iyi bilen, rakibini iyi ezberleyen ve bu sebeple 3 büyüklerin korkulu rüyası haline gelen Abdullah Avcı, bu hafta Galatasaray’a tarihinin en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşattı. Turuncu-Lacivertli futbolcular, oynadığı akıllı oyunla Aslan’ı sahadan silerken, Sarı-Kırmızılılar’da Denayer ve Latovlevici’nin performansı maça direkt etki etti.

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR



Bülent Mert - Kanarya rahat nefes aldı

Ligin en formsuz, en istikrarsız takımlarından biri olan Fenerbahçe, taraftarı önünde Sivasspor’u farklı geçti ve moral buldu. Roberto Soldado’nun attığı 3 gol diğer karşılaşmalar için İspanyol forveti motive ederken, takımda bir nebze olsun rahat nefes aldı. Zirve ile puan farkını 6’ya indiren Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk yolunda tekrardan iddialı hale geldi. Bundan sonraki haftalarda galibiyet serisi yakalanırsa, ligin ikinci yarısında işler değişir.



YORUM YAZ