MENÜ

(ÖZET) Ludogorets-Başakşehir maç sonucu: 1-2

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets ile kader maçına çıktı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri Edin Visca ve Kerim Frei'nin golleriyle Ludogorets'i 2-1 mağlup etti ve gruptaki ilk galibiyetini aldı.

(ÖZET) Ludogorets-Başakşehir maç sonucu: 1-2

Temsilcimiz Medipol Başakşehir kader maçına çıktı. İlk maçta 0-0 berabere kaldığı Ludogorets'i deplasmanda 2-1 mağlup etti ve gruptan çıkma ümitlerini sürdürdü. Başakşehir'e galibiyeti getiren goller Edin Visca ve Kerim Frei'dan gelirken, ev sahibi ekibin tek golü Marcelinho'dan geldi. Abdullah Avcı kariyerindeki 11. Avrupa Ligi maçında ilk galibiyetini aldı.

Bu skorla temsilcimiz Başakşehir grupta puanını 5'e yükseltti ve gruptan çıkma ümitlerini sürdürdü. Ludogorets ise 8 puanda kaldı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri ikili averajda Ludogorets'in geçti ve son maçları beklemeye başladı. Ludogorets'in son maçta mağlup olması ve temsilcimiz Başakşehir'in galip gelmesi durumunda üst tura Başakşehir çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlayan takımlar belli oldu

STAT: Ludogorets Arena
HAKEMLER: Miroslav Zelinka, Ondrej Pelikan, Jan Patak
LUDOGORETS RAZGRAD: Renan, Cicinho, Plastun, Moti, Pimienta, Goralski (Dk. 82 Campanharo), Abel, Lukoki, (Dk. 46 Keserü), Marcelinho, Wanderson, Vura
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Epureanu, Attamah, Alparslan, Gökhan, İrfan Can, Visca (Dk. 90 da Costa), Napoleoni (Dk. 67 Mossoro), Kerim, Mevlüt (Dk. 87 Elia)
GOLLER: Dk. 65 Marcelinho (Ludogorets Razgrad) - Dk. 20 Visca, Dk. 28 Kerim (Medipol Başakşehir)
SARI KARTLAR: Marcelinho, Abel (Ludogorets Razgrad) - Mert (Medipol Başakşehir)

İLK 11'LER

Ludogorets:
Renan, Cicinho, Natanael, Abel, Cosmin, Plastun, Goralski, Marcelinho, Wanderson, Lukoki, Misidjan

Başakşehir: Mert, Caicara, Attamah, Epureanu, Alparslan, Gökhan, İrfan Can, Visça, Napoleoni, Kerim Frei, Mevlüt

Haberin Devamı
YORUM YAZ