MENÜ

Ozan Tufan'dan ilginç hamle!

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ozan Tufan, takım arkadaşlarıyla daha iyi iletişim kurabilmek için İspanyolca derslerine başladı. Ancak Ozan'ın bu hamlesi 'Acaba İspanya'ya mı transfer olacak?' sorularını da akıllara getirdi.

Ozan Tufan'dan ilginç hamle!

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Ozan Tufan, takımın yedi dil bilen tercümanı Deniz Sarıtaç’tan İspanyolca dersleri almaya başladı. Kendi isteğiyle çalışmalara başlayan futbolcunun amacı, takımdaki İspanyol ve Portekizli futbolcularla antrenman ve maçlarda daha iyi iletişim kurabilmek olduğu ifade edildi. Genç futbolcunun bu hareketi bir yandan da akıllara 'Acaba İspanya'ya mı transfer olacak?' sorularını getirdi. Bilindiği üzere sezon başında La Liga ekiplerinden Valencia, Ozan Tufan'la ilgileniyordu.

SKRTEL'DEN MESAJ

Derslere başladığını Instagram hesabından bir fotoğrafla duyuran Ozan’a ilk tebrik, takım arkadaşı Martin Skrtel’den geldi. Slovak stoper arkadaşına “Evet Ozi” diye mesaj atarken, Ozan da tecrübeli futbolcuya teşekkür etti.

Aykut Kocaman'ın aklındaki sorular

FORMAYI KAPTIRDI

Bu arada Ozan, Süper Lig’de uzun bir aradan sonra formayı Mehmet Topal’a kaptırdı. 27 Ağustos’ta deplasmanda 2-1 kazanılan Gençlerbirliği maçıyla formayı alan milli futbolcu, sonraki dokuz maça da ilk 11’de başlamıştı. Bu maçlarda 3 gol ve 1 asiste imza atan Ozan, milli takımın Romanya ve Arnavutluk ile yaptığı özel maçlarda forma giymiş ve iki maçta da sakatlık yaşamıştı.

Aziz Yıldırım 6 maç için prim sözü verdi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ