MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli at yarış tahminleri

21 Kasım Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

AYANHA formunu buldu

1.AYAK: ESMER, İstanbuldaki iki vasat çim yarışından sonra, Kartepe’de koştuğu ilk kum yarışındaki derecesi bu gruba göre fena değildi. Ayrıca o gün ata ilk kez dilbağı denemişlerdi, belli ki yaramış, kısrak bugun artan pist tecrübesiyle fişi çekebilir. EMERALD GREEN, bir önceki yarışında ‘’Yele’’ nin kazandığı Grup 3 İnönü koşusunda harp görmüştü, ardına da ‘’Tımetosaygoodbye ve Valencia’’nın 1 ve 2 bitirdiği sert grupta bir yarış daha koşup 3.5 aylık tedavi sürecine alındı, dinçlik yarışı yapıp maidene el sallaması kuvvetli ihtimallerden biridir. TURKISC CROME’ı yakından takip ediyorum, sentetik ve çim yarışlarında tam randıman veremedi, ilk kez çıkacağı kaba kumda beklenen çıkışı yapabilir. 1.16.62 ile grubun en iyi bitiriş derecesine sahip ismi olup, 2.5 ay aradan sonra geldiği için yine dinçlik yapma pozisyonundaki atlardan MY HOPE, tatminkar ilk yarışı sonrası bu kez koşu görmenin tecrübesiyle daha etkili koşabilecek olup, ‘’Elbi ve Crassus’’ gibi seri atların anneden kardeşi olan SUNLIGHT MELODY, kapalı kutu KRANJSKA GORE yeri olan okuyucularımıza diğer ilavelerimdir.

2.AYAK:ARZAK, 21 aylık aradan sonra kazanmış olduğu yarışta taraflı tarafsız herhalde herkesin takdirini toplamıştır, flaş pilotuyla seriye bağlayabilir, öncelikle kuponlarda bulunmasından yanayım. İkinci şans verdiğim isim THOR, istikrarlı yarışlar yapıyor ama at atlamakta sıkıntı çekiyor, yalnız Uğur Polat bu atın dilinden iyi anlıyor, kazanmış olduğu son yarışı da onla zaten, iki yarış sonra yeniden birlikteler, hasret giderebilirler. Sonrasında ATASOY, tutuyorum. Bu at bu tür sıkletlerle koşmaya alışkın, ki son yarışı da 62.5’laydı, ama aradan sonraydı, nefes handikapına rağmen iyiydi, bugun oturtduğu kondüsyonuyla dikkat! Son olarak DOĞUHAN’a da değineyim. 15 gün içinde üç yarış koştuktan sonra bu kez 4 haftalık dinlemenin dinçliğiyle günün tatlı sürprizini gerçekleştirebilir, yerimiza varsa dördüncü isim olarak ilave edelim.

3.AYAK:FANİZAN, saolsun geçen kazandığı yarışında mahcup etmedi. Buraya da yabancı değil, bugun banko olmasam da yine favorimdir. GÜNYÜZÜ’nün formunda önemli gelişmeler olduğu aşikar şekilde son yarışında adı gibi günyüzüne çıktı, buranın pistini çok sever yeniden dönüyor hasret giderebilir. İstanbuldaki son kısa vade yarışını önemsemediğim tıpkı ‘’Günyüzü’’ gibi Kartepe pistini çok seven GÖRKEMLİ, yeniden düzeltilen KOLAÇAN, aradan sonra ard arda yarışlar koşarak form tutmaya çalışan ve sonucusunda bir sonraki yarışımda görüşürüz edasında göz dağı veren, kısrak olduğu için de 50 kilonun da çok rahatlatacağı SOYUGÜZEL, diğer şans verdiğim atlardır.

4.AYAK:Bu yarışta gelmez diyebileceğim, bir at yok. Hepsi vermekten hoşlanmasam da, öyle yarışlar vardır ki, 1 at eksiltirsin, pencereden kuş uçar, dünyayı başına yıkar. Havalar da iyice düşüyor artık bu soğuklarda kuş uçup da dışarda üşümesin diyerek pencereyi kapatıp buraya karışmıyorum.

5.AYAK:Fuat abinin JETTAY’ı için fazla söze gerek duymuyorum, maşallah diyorum. Zaten son İstanbuldaki kazandığı yarıştan sonra da mesajlaştık, hangi atıyla ilgili bir sorum olsa en ufak ayrıntısına kadar yardımcı olan çok değer verdiğim bir büyüğümdür, şansları daim olsun. Eli kulağındaki GADDARA ile takibimdeki BLACK ADLER rakip önerilerimdir.

6.AYAK:Son yarışına oranla kilo almasına rağmen ilk kez çıkacağı bu kumu yadırgamaması halinde AYANHA’nın yine kazanacağını düşünüyorum. Ben kuponuma tek yazacağım. Yadırgama ihtimaline karşın rakip arayanlar GÜNEŞ IŞIĞI ve EZİNE GELİNİ’ni değerlendirebilirler.

4,3,10,8,9,5 // 12,4,1,2 // 1,3,4,5,7 // HEPSİ // 2,8,9 // 1

Haberin Devamı
YORUM YAZ