MENÜ

Trabzonspor Burak Yılmaz varsa sorun yok!

2 maç aradan sonra formasına kavuşan Burak Yılmaz, 2 golle dönüş yaptı. 9 karşılaşmada 9 kez ağları sarsan Kral, ilk 12 haftalar itibariyle Trabzonspor’un son 7 sezondaki en skorer ismi oldu.

Trabzonspor Burak Yılmaz varsa sorun yok!

Sakatlığından dolayı Galatasaray ve Kayserispor maçlarını kaçıran Burak Yılmaz, Osmanlı maçında formasına kavuştu, kalitesini konuşturdu...

İlk yarıda skoru 2-2’ye getiren golü atan Kral, esas darbeyi 90+4’te vurdu. Kendi kazandırdığı penaltıyı ağlara gönderen Burak, Fırtına’ya altın değerinde 3 puan kazandırdı. Ligde toplamda 3 maç kaçıran Burak Yılmaz, oynadığı 9 karşılaşmada 9 gol attı.

Dakika bazında gole bakıldığında krallık yarışında zirvede bulunan Galatasaraylı Gomis’i dahi geride bırakan Burak, aynı zamanda ilk 12 haftalar itibariyle Trabzonspor’un son 7 sezondaki en skorer ismi oldu.

Ona en yakın futbolcu 2014-2015’te ilk 12 maçta 8 gol atan Cardozo. Kulüp rekoru ise yine Burak Yılmaz’da. Tecrübeli futbolcu, 33 gol attığı 2011-12 sezonun ilk 12 haftasında 13 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Trabzonspor’un son gol kralı olan Burak’ın gözü yine en yüksekte.

Galatasaray'da şok karar! 400 bin Euro ödeyip...


Haberin Devamı
YORUM YAZ