MENÜ

Şenol Güneş'ten Aboubakar açıklaması

Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu Vodafone Park'ta ağırlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve tecrübeli kaleci Fabri ile basın toplantısında soruları yanıtladı. Tecrübeli teknik adam maçın zorlu geçeceğini ifade etti ve Aboubakar ile ilgili "Bugün Aboubakar'ın başarısız olması için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'ten Aboubakar açıklaması

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi 5. maçında bu akşam Vodafone Park'ta Porto ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda rakibini 3-1 yenen Beşiktaş bu maçı da kazanarak gruptan lider çıkmayı garantilemek istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu Vodafone Park'ta ağırlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve tecrübeli kaleci Fabri ile basın toplantısında soruları yanıtladı. Tecrübeli teknik adam maçın zorlu geçeceğini ifade etti ve Pepe'nin sakatlığı ile ilgili olarak sakat oyuncusunun bulunmadığını ifade etti.

İşte Fabri'nin açıklamaları:

Çok önemli, tarihi bir maça çıkıyoruz. Beşiktaş bugüne kadar gruptan hiç çıkamadı. Biz futbolcular olarak tarihe adımızı yazdırmak istiyoruz. Geçen seneden ders aldık, çok büyük tecrübe oldu bize. Bu sene onun yansımasıyla beraber daha iyi bir performans sergilemek istiyoruz."

'Aboubakar'ı tanıyoruz'

"Aboubakar'ı tanıyoruz, büyük ve kaliteli bir oyuncu. Umarım yarın Abou, geçen sene burada yaptıklarını yapmaz ve işler onun için iyi gitmez"

Şenol Güneş'in açıklamaları:

"Şampiyonlar Ligi'nde sezonun 5. maçına çıkacağız. Rakibimizin iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Biz de iyi bir takımız. Kazanmak istiyoruz, umarım böyle olur. Sakatlık olarak bir sorun yok şu anda. Son antrenmanda durumuna bakacağız ve ona göre Pepe ile ilgili karar vereceğiz. Listemizde olan oyuncuları kadroya alabileceğiz, bir sorun yok."

"Bu arenada her maçta kendimizi test etme şansı oluyor. Yeni ve güzel bir açılım yapmak istiyoruz, bu da aldığımız sonuçla gruptan çıkabilmek tabii ki."

'Zor maç olacak'

"Geçmişe değil de geleceğe bakıyoruz. Yarınki Porto maçı zor olacak. Grupta bir avantajımız var. Porto maçında kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Geriye baktığımızda iyi maçlar çıkardığımızı düşünüyoruz. Amacımız gruptan çıkmak."

"Aboubakar geçen sene kiralık geldi. Güçlü ve iyi bir oyuncu. Şartlar itibari ile gitmek zorunda kaldı. Belki yine bize gelebilirdi, yine gelebilir, gidebilir, futbolda ne olacağını kimse bilemiyor. Şu anda Porto'da olması, Porto'da kalacağını göstermez. Bizdeki hizmetlerine teşekkür ederiz ama yarın rakibimiz. Forvet dışında sayısal olarak eksiklikleri var. Bugün Aboubakar'ın başarısız olması için elimizden geleni yapacağız."

(Müjde şifresiz) Beşiktaş - Porto maçı hangi kanalda, saat kaçta?

'Kontra atağı iyi oynayan takım'

"Porto kontra atağı iyi oynayan bir takım. Sabırlı olmamız gerekiyor. Kendi oyunumuz oynayarak onları atağa çıkarmamız gerekiyor. Oyun olarak görülen tek forvet ile sahaya çıkacaklar. Sahaya çıkan her takım kazanmak için oynar. Burada en avantajlı biziz. Bizim sadece ilk üçte garantimiz var. İlk ikiyi garantilemek istiyoruz. Yarın alacağımız beraberlik veya galibiyet bizim için büyük bir olay olacaktır. Sadece ilk 3'te garantimiz var. Yarın oynanacak maç ilk 2 için sıramızı belirleyecek."

"Şampiyonlar Ligi'nde yapabildiğimizin en iyisini yapmak istiyoruz ve kazanmak için oynayacağız. Bu da hep atak yapıp, savunma yapmayacağız demek değil. Porto karşısında kazanmak için oynayacağız. Ama kazanmak için oynamak demek 'hurraaa hücum ediyoruz, savunma yapmıyoruz' demek değil."

Haberin Devamı
YORUM YAZ