MENÜ

Osman Yılmaz'ın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Bursa at yarış tahminleri

20 Kasım Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

LADY FALCON'a Grup Müsait

1.AYAK: Ankara'daki tabelayı tamamladığı son yarışını beğendiğim SELUŞKA nispeten daha uygun grupta bu kez fotoyu önde geçebilir. Kazandığı yarışı ardından devam eden etkili formu ve eküri avantajı ile uzayan mesafeye rağmen KIZIM İDİL bu safkanın en yakın takipçisi olacaktır. Son yarışını ölçü almadığım ALANGU bu kez tam pist ve mesafesinde rakiplerini avlayabilir. Tabela dışı kaldığı son yarışı dahil formunu beğendiğim KARAGÜLÜM sevdiği pist ve mesafede şans verdiğim isimlerden. Tabelada yer aldığı son yarışını beğendiğim RABAT GÜZELİ devam eden etkili formu ve hafif kilo avantajı ile sürprizi gerçekleştirebilir.

2.AYAK: Tabelada yer aldığı son yarışında toparlandığını gösteren ARAP TURGAY bu ayakta ilk şans verdiğim isimdir. Son yarışında açıklarını kapattığını gösteren ZAMANIN HARİKASI uygun grupta fotoya uzanabilir. Kum pist performansı çime göre zayıf kalsa da uygun grupta SIRA DAĞLAR'dan etkili bir koşu bekliyorum. İNSUYU ve CUKKA daha sonra şans verdiğim isimlerdir.

3.AYAK: Bu pist ve mesafedeki son yarışında zorlanmadan rakiplerini geride bırakan LADY CARINA ve son yarışını kesinlikle ölçü almadığım uyumlu binicisi ile LATINA GIRL arasındaki zevkli mücadele birinciyi belirleyecektir.

4.AYAK: Start almamış 2 yaşlı İngiliz taylarının ilk kez koşacağı günün dördüncü ayağınd öne çıkan isimler sırası ile; OVER A SHILLING, LADY OF KANEKO, SİVEREK MEYDANI, AYON, KRALEX ve BREAK POINT şeklindedir.

5.AYAK: İstanbul'da sentetik pistte sert grupta start aldığı son yarışını kesinlikle ölçü almadığım LADY FALCON bu kez yatkın olduğu Bursa pistinde uygun rakipleri yanında fotoyu önde geçecektir. Bankom.

6.AYAK: İstikrarlı yarışlarıyla göz kamaştıran MÜCİZEKAYA, son yarışında dikkatleri üzerine çeken CANFATİHİM, kazandığı yarışı ardından etkili formunu koruyan ŞAHGÖZÜ öncelikle şans verdiğim isimlerdir. MAVİ YASEMİN ve ELLİBEŞ geniş kuponlarda mutlaka yazılması gereken isimlerdir. Bol şanslar, bol kazançlar...

2,9,4,5,10
4,11,2,6,3
5,7
4,8,5,1,3,2
3
3,2,5,8,1

Haberin Devamı
YORUM YAZ