MENÜ

Beşiktaş - Porto maçında tek tehlike Aboubakar

Porto; Tiquinho ve Marega’nın sakatlıkları sebebiyle İstanbul’a forvet oyuncusu olarak sadece Vincent Aboubakar’ı getirecek. Beşiktaş’ın karşısına alternatifsiz olarak çıkacak olan Kamerunlu futbolcu, eski takımına karşı Mavi-Beyazlılar’ın tüm yükünü tek başına sırtlanacak.

Beşiktaş - Porto maçında tek tehlike Aboubakar

Devler Ligi’nde 4 maç sonunda 2 galibiyet ve iki mağlubiyet alarak 6 puan toplayan Porto, 5. grup maçında yarın Beşiktaş’a konuk olacak.

Zorlu karşılaşma öncesinde mücadelenin kadrosunu belirleyen teknik direktör Sergio Conceiçao, İstanbul’a; Casillas, Jose Sa; Maxi, Marcano, Hernani, Brahimi, Aboubakar, Oliver, Alex Telles, Herrera, Corona, Layun, Andre Andre, Ricardo, Danilo, Reyes, Sergio Oliveira, Felipe, Diogo Dalot ve Bruno Costa’yı getirdi. Mavi-Beyazlılar’ın kadrosunda sakatlıkları bulunan golcüler; Tiquinho Soares ve Moussa Marega’ya ek olarak takımın genç orta saha oyuncusu Otavio yer almadı. Bu gelişmeyle Porto, Beşiktaş maçı kadrosuna sadece bir forvet getirebildi: Vincent Aboubakar...

İlk maçta oynamamıştı

Siyah-Beyazlılar’da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve 27 lig maçında 12 gol ve 4 asistlik performans sergileyen Vincent Aboubakar, Kara Kartal’ın şampiyonluğuna önemli katkı sağlamıştı.

25 yaşındaki futbolcu, G Grubu ilk maçında cezalı olması sebebiyle yarın Kara Kartal’ın karşısına ilk kez rakip olarak çıkacak. Porto’da oynanan ilk maçı Siyah-Beyazlılar’ın 3-1 kazanmasının ardından Beşiktaşlı futbolcuların soyunma odasına inen ve yaptığı sevinçle Mavi-Beyazlılar’ın tepkisini çeken Aboubakar, bugünkü maçta alternatifsiz olacak.

Kupada Porto'yu ipten aldı!

Mavi-Beyazlılar’ın Portekiz Kupası’nda geçtiğimiz cuma günü Portimonense’yle oynadığı karşılaşmaya ilk 11’de çıkan Vincent Aboubakar, attığı golle takımına uzatma dakikalarında beraberliği getirmişti. Porto’nun bir diğer yıldızı Yacine Brahimi de attığı golle Porto’ya galibiyeti 3-2’lik skorla getirmişti.

Beşiktaş-Porto maç sonucu: 1-1


Başkan hesap soracak!

Haberin Devamı
YORUM YAZ