MENÜ

Rıdvan Dilmen'den flaş prim açıklaması!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 4-1 galip geldiği Sivasspor karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen, Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeler sonrası Aziz Yıldırım'ın 6 maç için prim olarak 1.5 milyon Euro belirlediği ve oyunculara olumlu yansıdığını belirtti.

Rıdvan Dilmen'den flaş prim açıklaması!

Süper Lig’de son 3 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında Demir Grup Sivasspor’u ağırladı. Mücadele Fenerbahçe'nin 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Dilmen'in açıklamaları:

"4-5 oyuncu yok doğrudur.İzleyiciler Ozan - Topal arasında gidip gelmiştir belki. Giuliano hep gösterdiğim yerde oynuyor. Dirar yerine geçti."

'Alınan sonuçlar oyunculara yansımış'

"Dar alanda Valbuena sahada yok. O yüzden Fenerbahçe hemen hücuma çıkamıyor. Fenerbahçe'nin yüksek coşkusu Cuma günü başladı. Fenerbahçe'nin yüksek coşkusu var. Bu coşku cuma maçladı. Şu maçı kazanalım da bu işe biraz girelim durumu oldu. Oyunculara da yansımış. Bunda cuma, cumartesi alınan sonuçlarında etkisi var. Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kayıpları, bugün fazladan bir 5000 Fenerbahçeliyi stada getirmiştir. Futbolcular da müthiş konsantre çıktılar maça."

Christoph Daum bombası!

'Fenerbahçe'nin oyunu genişletmesi lazım'

"Aykut Kocaman'ın dün çayını içmeye girdim. Sivasspor kaşısında oyundan çok fizikle kazanmamız lazım dedi bana. Fenerbahçe'nin 2-0'ı bulup rahatlaması lazım. Sivasspor hala oyuna ortak, ikinci devre daha çok öne çıkacaklar. Mesela Başkehir'in kanatları çizgide oyunu genişletiyor. Visca ile Elia yapıyor. Fenerbahçe'de de böyle olması lazım."

"Aykut Kocaman ilk yarı sonunda değişikliğe gitmez. Rölantiye alırsa önde baskıdan vazgeçerse de çok büyük hata yapar. Fenerbahçe önde baskı yapmalı yine. Dirar beni yanılttı. Hep üzerine koydu"

'Aykut hocanın kafasında siyah saç kalmazdı'

Janssen'in üst üste direkten dönen iki topundan sonra o pozisyon gol olmasaydı Aykut hocanın kafasında siyah saç kalmazdı. Aykut Kocaman'ın Janssen'i çıkarıp, Mehmet Ekici'yi alması korkaklıktan değil. Rakip 10 kişi kalınca o fazlalığı kullanmak için yaparsın böyle.

'Fenerbahçe üst üste kazanmak zorunda'

Devre arasına kadar farkı azaltıp, devrede 2 takviyeyle daha iyi oluruz diye düşünüyorlar. Fenerbahçe üst üste kazanmak zorunda. Devre arası zirveyle farkı azaltıp, ikinci yarıda transferlerle şampiyonluk kovalamak isteyecek.

'İlk defa toplantı yapmışlar'

Başkan, yöneticiler, hoca, futbolcular hepsi bu sezon ilk defa toplantı yapmışlar. Başkan, 'Hoca ile bir sorununuz varsa söyleyin' demiş. Uyarılar yapmış. Aziz Yıldırım, devre arasına kadar oynanacak 6 maç için takıma prim açıklamış. Bu 6 maç için toplam 1.5 milyon euro prim dağıtılacakmış. Bu maçta da takımı olumlu etkilediğini gördük.

Süper Lig puan durumu - 15. hafta son durum - Puan farkı kaç oldu?







Haberin Devamı
YORUM YAZ