MENÜ

Mihailo Uvalin: "Bu maçı kazanmamız gerekiyordu ve bunu da başardık"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Yeşilgiresun Belediyespor'un Gaziantep Basketbol'u 91-84 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından iki takımın da antrenörleri açıklamalarda bulundu.

Mihailo Uvalin: "Bu maçı kazanmamız gerekiyordu ve bunu da başardık"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftasında evinde Gaziantep Basketbol’u 91-84 mağlup eden Yeşilgiresun Belediyespor’un başantrenörü Mihailo Uvalin, kendileri için önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Uvalin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir karşılaşma oynadıklarını vurguladı.

Kazanmaları gereken bir maçtan galip ayrıldıklarını belirten Uvalin, "Rakibimiz çok iyi bir takım. Takım halinde iyi oynadık. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu ve bunu da başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Gaziantep Basketbol Antrenörü Zafer Aktaş ise iki takım için de önemli bir karşılaşmanın oynandığına işaret ederek, şunları kaydetti: "Ligin bu döneminde iki takımın da acil galibiyete ihtiyacı vardı. Zor bir dönemden geçiyoruz. Ayağa kalkmaya çalışıyoruz. Maçın içinde kırılganlık gösteriyoruz. Çok potansiyelli takımız. Kırılganlığı ortadan kaldırabilirsek galibiyetler alacağız. Oyuncularımla gurur duydum. Her top için mücadele ettik. Bu beni mutlu etti."

Haberin Devamı
YORUM YAZ