MENÜ

Melih Mahmutoğlu: Bizi zor duruma düşürenler hesap vermeli

Fenerbahçe Doğuş'un kaptanı Melih Mahmutoğlu, Eskişehir Basket maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Milli Takım ile ilgili açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, "Burada bizi zor duruma sokan kişiler ve şahıslar kimlerse hesap vermelidir" ifadelerini kullanarak serzenişte bulundu.

Melih Mahmutoğlu: Bizi zor duruma düşürenler hesap vermeli

Fenerbahçe Doğuş’un takım kaptanı Melih Mahmutoğlu da zorlu bir haftadan çıktıklarını belirterek, bu galibiyetin kendileri için önemli olduğuna değindi.

Melih, bir gazetecinin "A Milli Basketbol Takımı’nın 2019 FIBA Dünya Kupası elemeleri B Grubu’nda Letonya ve Ukrayna ile yapacağı maçlar öncesi milli takım kadrosuna çağrıldınız. Kadroya dahil olacak mısınız?" sorusunu şöyle cevapladı:

"Şu anda konuşuyoruz. Yüksek ihtimalle katılacağım, cuma günü orada olacağım. Burada oyuncuların ve diğer arkadaşlarımın suçu yok. Burada bizi zor duruma sokan kişiler ve şahıslar kimlerse hesap vermelidir. Biz zor durumdayız. Kimse bizim milli forma aşkımızı sorgulayamaz. Buna hakkı yok. Biz milli takımda oynamayı hep istiyoruz. Burada bizi zor durumda bırakan şahıslara karşı konuşulmalı. İnşallah bu iş düzelir. Kendi kulübümüz ve milli formamızla doğru tarihte oynama fırsatı buluruz. Sonunda en doğru yol bulunur ve biz kutsal milli formayı başarı bir şekilde üzerimize giyeriz."

Friedel Rausch vefat etti

Haberin Devamı
YORUM YAZ