MENÜ

Aykut Kocaman açıkladı! Neden istifa etmedi?

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor'u 4-1 mağlup ettikleri mücadeleyi değerlendirdi. Özellikle sosyal medyadan gelen eleştirilere tepki gösteren Kocaman, "Onların anladığıyla benim söylediklerim arasında ciddi fark var" dedi ve gülerek bu konudaki yapılan yorumları eleştirdi. Kocaman ayrıca istifa etmemesinin sebebini de söyledi.

Aykut Kocaman açıkladı! Neden istifa etmedi?

Fenerbahçe, Milli Takım arasından zaferle çıakrken Sivasspor'u 4-1 yendi ve moral topladı. Son haftaların en çok konuşulan isimelrinden biri olan Aykut Kocaman ise hem galibiyeti değerlendirdi hem de öncesinde kendisi hakkında yapılan eleştirileri yorumladı.

Osmanlıspor maçının ardından istifa etmemesinin sebebini de açıklayan deneyimli teknik adam, "Bir işi yarım bırakmamak adına ilkelerimin dışına çıkarak devam ettim" dedi.

Rıdvan Dilmen'den flaş prim açıklaması!

Kocaman'ın yayıncı kuruluşa verdiği demeçler ve genel basın toplantısındaki sözleri şu şekilde:

"Gol attıktan sonra telaş başlıyor"

Sezon başındaki o özgüvenli takım gibi değiliz. Son dönemde maçlara skoru alıncaya kadar iyi başlıyoruz. Daha sonra ise bir telaş başlıyor. "Skoru nasıl koruruz?" düşüncesi hakim oluyor ve gol yiyioruz.

"Son iki maçı kaznsaydık..."

Sadece şu son 2 maçta önde tamamlayabilseydik maçları bugün başka şeyler konuşuyor olabilirdik. Sivasspor iyi bir takım, iyi çıkıyorlar ve en önemlisi moralliler. Zaman geçtikçe galibiyet elde etmek bugünlere göre daha kolay olacak diyebilirim.

Fenerbahçe - Sivasspor maçında verilen kırmızı kart doğru karar mı?

"Söylenenler ve benim dediklerim çok farklı"

Benim bu oyundan ne anladığımla (gülerek) yorumlayan ne anladığı arasında ciddi farklar var. Olay geliyor geliyopr, kişilere dayanıyor. Dünyadaki futbol şu an başka türlü oynanıyor.

Soldado'nun ihtiyacı olan şey gol atmak ama en önemlisi o güveni elde edebilmek. Umarım bu gollerin katkısı olur.

"İlkelerimin dışına çıktım ve istifa etmedim"

Basın toplantısı yapmayı da düşünüyordum ama daha sonra olayları uzaktan izlemeyi tercih ettim. Kendi ilkelerimin dışına çıkarak devam etmek istedim. Sonuçta verilen sözler ve yapılan anlaşmalar vardı. Bir işi sonuna kadar götürmek için devam ettim ve dediğim gibi kendi ilkelerimin dışına çıktım.

Fenerbahçe - Sivasspor maç sonucu: 4-1


"Oyunun dışına çıakrsa herkesle sorun yaşarım"

Bu oyunun, antrenmanlar ve maçlar dahil, herkesin tüm davranışlarını saniye saniye izliyoruz. Bütün bunalrdan sonra şunu söyleyebilirim benim hiçbir oyuncuyla problemim olmaz. Herkese kapım açıktır. Bireysel olarak kimseyle çatışma sevmem. Bunu mantıksız da buluyorum. Oyunun dışına çıkarsa iş, o zaman herkesle tartışma yaşayabilirim. Mehmet Topal için de bunu söyleyebilirim.



Haberin Devamı
YORUM YAZ