MENÜ

Rakamlar yalan söylemez!

Aslan’ı deviren Başakşehir, devlerin kabusu olmaya devam etti. İstanbul ekibi, 4 büyüklere karşı son 19. maçından 18. kez puanla ayrılırken Aslan’ın büyük maçlardaki kabusu ise bitmedi. Sarı-Kırmızılılar, 7’si Tudor’la olmak üzere 14 dev maçtan hüsranla ayrıldı

Rakamlar yalan söylemez!

Haftanın sonucu en çok merak edilen maçında zafer ev sahibi Başakşehir’in oldu. Aslan’ı 5-1 yenerek zirve yolunda çok önemli bir virajı dönen Abdullah Avcı’nın takımı son dönemdeki rakamları da haklı çıkardı. Öyle ki son yıllarda devlerin kabusu haline gelen Başakşehir, dün akşama kadar 4 büyüklere karşı çıktığı 18 maçta yalnızca tek bir yenilgi almıştı. Avcı ve öğrencileri bu başarılı seriyi güçlü rakibi karşısında etkili oyunla sürdürürken Galatasaray cephesinde ise durum tam tersi. Başakşehir’i devirip zirvede farkı açmak isteyen Galatasaray’ın bir diğer önemli hedefi ise büyük maçlarda devam eden şanssızlığı kırmaktı.

Tudor sınıfta kaldı

Çünkü Aslan; 6’sı Tudor’la olmak üzere tam 13 maçtır büyük maçlarda 3 puan yüzü görmüyordu. Bu kabus seri 14’e çıktı. Özellikle Fenerbahçe ve Trabzon maçındaki oyuncu tercihleriyle eleştirilen Tudor 12 haftadaki en zorlu 3. maçında da sınıfta kaldı, eleştirilerin hedefi oldu. Hırvat teknik adam Galatasaray’ın başında önemli rakipleri; Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir’e karşı oynadığı 7. müsabakasında böylece 6. yenilgisini Fotoğraf: almış oldu.

Başakşehir-Galatasaray maçından sonra Tudor'a büyük tepki!

İşte Tudor’un kabus karnesi!

Rakip Sonuç
Başakşehir 1-5 (d)
Trabzonspor 1-2 (d)
Fenerbahçe 0-0
Fenerbahçe 0-1
Başakşehir 0-4 (d)
Trabzonspor 0-2 (d)
Beşiktaş 0-1
(Not: Tablo, Galatasaray’a göre düzenlenmiştir.)

Haberin Devamı
YORUM YAZ