MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

LADY BOURBON BEYAZ BAYRAK AYNA YAPAR…

1.AYAK: Yarış hayatının ilk yılında start aldığı üç koşunun ikisini kazanıp diğerinden ikincilikle ayrılmayı başaran ORDERS OF HERO bu yılın başlangıcında ise A-3 Ceyhan Koşusu’nda yakın ara beşinciliği sonrası bir türlü eski sınıfını bulamamış ve bu süreçte tayın geriye gidişine tanık olmuştuk. Uzun süren tedavi süreci sonrası 9 ay aradan sonra kendi halinde bir yarış gören bu ismi arka arkaya yaptığı uzun galoplarının ardından çok daha nefesli gireceği koşunun en şanslı safkanı tayı olur. Bu ismin beklentilerimin gerisinde bir yarış koşması halinde birinciyi tahmin etmenin çok zor olacağı günün ilk ayağında; SOYDAN, OKEY, AMANOS ve HÜRKUŞ sırasıyla öneririm.

2.AYAK: Taşanbey’e dayanan anne kan hattı itibariyle çim pist yarışları için takibimizde olan taylardan biri olmasına rağmen baba kan hattı İzbatur olması ve bu koşuya çok iyi hazırlıklarla girecek olmasıyla ilk şansı AREMBO’ya vermek istiyorum. Bu pistte start aldığı ilk ve tek koşuda elde ettiği ikinciliği çok parlak olan DEMİRKURT kum pistte bugüne kadar start aldığı beş koşunun sadece birinde tabelanın dışında kalan grubun en tecrübeli tayı ERSEZAR ve kum pist performansının çimi kadar etkili olmayacağına inandığım taylardan biri olsa da yarış hayatının en parlak performansına imza attığı son yarışının ardından KARABEY maiden koşunun diğer şanslı tayları olur.

3.AYAK: 2000 mesafesinde kazandığı koşusunun hemen ardından 9 gün arayla 1400 mesafesine dönmenin bedelini dördüncülükte kalarak ödeyen BERKALP muhtemelen yüksek tempolu gidecek yarış gidişatında sonlarda yapacağı ataklarla sonuca ulaşan safkan olabilir. Aylar sonra adından söz ettiren bir yarış koşan DİRANŞAN kumun istikrarlı kısrağı ÖZLENEN GÜL ve ayağına seri PİRSUS devam eden müthiş formuyla az ama zorlu koşu için kuponlarımızda şans görmesi gereken bir diğer isim olmalıdır.

4.AYAK: Nikulas, Sabin ve Dayı Mevlüt gibi kaba kum pistte elde ettikleri başarılarla bildiğimiz safkanların anne kardeşi olup sadece bir yarış koştuktan sonra damızlığa ayrılan Fuss Cat’in kızı LADY BOURBON pedigri olarak uyum açısından hiçbir sorun yaşamayacağına inandığım kaba kum pistte start alacağı ilk koşudan birincilikle ayrılacağına inandığım kısrak olur.

5.AYAK: Üç yaşının sonlarına doğru yarış kariyerinin ilk birinciliğini elde etmenin moraliyle OLCAYIN KIZI yine en iddialı isim olur. Bu pistte başarılı yarışlarıyla bildiğimiz Shutka’nın anne kardeşi TRUSTABLE en ciddi rakibidir. Sağlam kuponlar; UDOH, BY ZAZA, GREAT RESPECT, DREAM FAIRY ve NOBEL PRINCESS sırasıyla dikkate alacağımız isimler olmalıdır.

6.AYAK: Bu pistte start aldığı üç koşudan da üçüncülüklerle ayrılan EFEBERK bu pistte en az rakibi kadar istikrarlı koşan ŞEREFAĞA gördüğü yarışlar sonrası müthiş duruma gelen Saburay temsilcisi TEZAYA çok uzun zamandır hazırlandığı koşuda YOLDAŞAĞA ve takibimizdeki tay ORTADOĞU günün son ayağının eşit şanslı tayları olur.

2-9-8-4-1///2-4-5-8///4-6-1-5///8///2-9-3-5-1-7-6///3-7-8-9-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ