MENÜ

Barcelona Lassa: 89 - Valencia Basket: 71

Turkish Airlines EuroLeague'deki iki İspanyol takımının mücadelesinde Barcelona Lassa, sahasında konuk ettiği Valencia Basket'i 89-71 mağlup etti.

Barcelona Lassa: 89 - Valencia Basket: 71

Turkish Airlines EuroLeague'deki iki İspanyol takımının mücadelesinde ev sahibi Barcelona Lassa, sahasında konuk ettiği Valencia Basket'i 89-71 mağlup etti.

Maça Fransız yıldızı Moerman'ın basketleriyle etkili başlayan Barcelona, ilk 5 dakikalık bölümü 13-9 önde geçti. Valencia cephesinde Tibor Pleiss'ın etkili oyununa rağmen ev sahibi Barcelona çeyreğin sonunda Oriola ve Heurtel'den bulduğu basketlerle periyodu 24-18 önde kapattı.

İkinci çeyreğe Valencia etkili başlasa da Koponen ve Oriola'dan üst üste üçlük isabetleri bulan Barcelona, 5:52 kala skoru 35-24'e getirdi. Will Thomas'ın sayılarıyla Valencia farkı azaltmaya çalışsa da çeyreğin son bölümünde Ribas ve Moerman ile sayılar bulan ev sahibi ekip ilk yarıyı 50-32 üstünlükle tamamladı.

Üçüncü çeyreğin başında Fransız oyuncuları Heurtel ve Kevin Seraphin ile etkili olan Barcelona, ilk 5 dakikalık bölümü 63-44 üstün geçti. Kalan bölümde Valencia; Rudez ve Will Thomas ile etkili olsa da periyot 71-56 sona erdi.

Son çeyreğin ilk bölümünde Pierre Oriola ile üst üste basketler bulan Barcelona, ilk 5 dakikalık bölümü farkı iyice açarak 81-60 önde geçti. Valencia, Rudez ve Erick Green ile etkili olmaya çalışsa da ev sahibi ekip karşılaşmadan 89-71 galip ayrıldı.

Barcelona Lassa'da Pierre Oriola 14 sayıyla en skorer isim olurken Adrien Moerman 13, Kevin Seraphin 12, Pau Ribas 11 sayı üretti.

Valencia Basket cephesinde ise Tibor Pleiss 13 sayı, 7 ribaunt ile en etkili isim olurken Erick Green ve Will Thomas da 10'ar sayıyla çift hanelere çıkan diğer isimler oldular.

Haberin Devamı
YORUM YAZ