MENÜ

Yiğido zafere kilitlendi

Sivasspor, zorlu Fenerbahçe deplasmanı öncesi zafere kilitlendi. Son 5 haftada 13 puan toplayan oyuncular Başkan’a galibiyet sözü verirken, Mecnun Otyakmaz da, “Sivas eski günlerine dönüyor” dedi.

Yiğido zafere kilitlendi

Süper Lig’de son haftaların en formda takımı olan Sivasspor, Fenerbahçe’ye de göz dağı veriyor... Son 5 maçından 13 puan çıkartan Yiğidolar, İstanbul’a erken gelirken, futbolcular Başkan Mecnun Otyakmaz ve yönetime galibiyet sözü verdi. “Kadıköy’de kazanmak için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Yakaladığımız seriyi sürdüreceğiz” diyen Kırmızı- Beyazlı oyuncular, zorlu karşılaşma öncesi oldukça moralli. Sivasspor Başkanı da, takımının gerekli direnişi göstereceğini söyledi. Otyakmaz, “Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durumun bize avantaj mı, dezavantaj mı getireceğini ancak karşılaşma oynandıktan sonra göreceğiz. Trnasferlerimiz uyum sağladı ve takımın ortaya koyduğu futboldan son haftalarda fazlasıyla memnunum” dedi.

Dış sahada coşuyor!

Başkan son 3 deplasman maçını kazandıklarını da hatırlatırken, “Dış sahada kazanmak bu ligde çok önemli bir faktör. Eski günlerdeki Sivasspor’un tekrar geleceğini görüyoruz. Takımımız bu yönde olumlu sinyaller veriyor. Fenerbahçe maçında da gerekeni yapacaklardır” diye konuştu.

Kadıköy’ü yıkmaya geliyor

Sivasspor’un bu sezon yaptığı patlamada büyük payı olan Aroune Kone, Fenerbahçe maçı öncesi çok formda. Son iki lig karşılaşmasında 3 kez ağları havalandıran Fildişili yıldız forvet, yine golünü atmak istiyor. Teknik direktör Samet Aybaba’nın milli arada özel olarak ilgilendiği Kone, Fenerbahçe stoperlerine en çok zorluk çıkartacak isim. Toplamda 11 lig maçında 7 gol, 2 asisti olan 34 yaşındaki santrforun yanı sıra Hakan Arslan, Bifouma gibi oyuncular da Sivasspor’un diğer kozları.

Haberin Devamı
YORUM YAZ