MENÜ

Olympiacos: 85 - Kızılyıldız: 59

Turkish Airlines EuroLeague'de Olympiacos, sahasında konuk ettiği Kızılyıldız'ı 85-59 mağlup etti.

Olympiacos: 85 - Kızılyıldız: 59

Turkish Airlines EuroLeague'de Yunanistan ekibi Olympiacos, Fenerbahçe Doğuş maçının ardından iç sahada karşılaştığı Sırbistan ekibi Kızılyıldız'ı 85-59 mağlup etti.

Ev sahibi Olympiacos, Nikola Milutinov'ûn sayılarıyla etkili başladı ve ilk 5 dakikalık bölüm 17-7 geçildi. Printezis ve Strelnieks'in sayılarıyla etkili olan Olympiacos, Pero Antic ve Rochestie ile etkili olan rakibi karşısında ilk çeyreği 22-13 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Jovanovic ve Rochestie'den bulduğu sayılarla etkili başlayan Kızılyıldız, 8 dakika kala skoru 22-19'a getirdi. Olympiacos, rakibine Agravanis ve Mantzaris'in üçlükleriyle karşılık verdi. Buna rağmen Rochestie ve Milko Bjelica ile etkili olan Kızılyıldız farkın açılmasına izin vermedi ve ilk 5 dakikalık bölüm 30-27 geçildi. Fakat Olympiacos; Papapetrou ve Brian Roberts'ın sayılarıyla farkı çeyreğin son bölümünde açmayı başardı ve devre 47-37 sona erdi.

Üçüncü çeyreğe ev sahibi ekip Milutinov ve Printezis'in basketleriyle etkili başladı ve ilk 5 dakikalık bölümü 56-43 önde geçti. Jamel McLean'den katkı alarak farkı daha da arttıran Olympiacos, periyodu 67-49 önde tamamladı.

Son çeyreğin ilk bölümünde rakibine toplam 3 sayı şansı veren Olympiacos, ilk 5 dakikalık bölümü 74-52 önde geçti. Kalan bölümde de Papapetrou ve Hollis Thompson ile sayılar bulan Olympiacos, karşılaşmadan 85-59 galip ayrıldı.

Olympiacos'ta Hollis Thompson 14 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Nikola Milutinov 13, Ioannis Papaetrou 11 sayı üretti.

Kızılyıldız cephesinde 20 sayıyla maçın en skorer ismi olan Taylor Rochestie çift hanelere ulaşan tek isimdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ