MENÜ

Okan Buruk: Beşiktaş inanılmaz iyi bir takım

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile Teleset Mobilya Akhisarspor 0-0 berabere kaldı. Akhisarspor teknik direktörü Okan Buruk, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Beşiktaş inanılmaz iyi bir takım

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile Teleset Mobilya Akhisarspor eşitliği bozamadı ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldılar. Akhisarspor teknik direktörü Okan Buruk maç sonu karşılaşmayı değerlendirdi.

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

Beşiktaş inanılmaz iyi bir takım. Sahadaki 11, kenardakiler, tribünler, stat, inanılmaz bir takım. Böyle bir takıma karşı 1 puan almak çok değerli. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ne istiyorsak yaptılar.Erken bir gol yesek sonuç çok farklı olurdu ve maça ortak olamayabilirdik. Beşiktaş'a karşı oynuyorsunuz. İnanılmaz bir kalitesi var. Yedekler, sahadakiler inanılmaz. Maç içinde kazanabileceğimiz pozisyonlar da geldi. Deplasman takımı için çok iyi pozisyonlara girdik. Maç boyu tabii ki pozisyonlar verdik. Bu kadar iyi takıma ve oyunculara karşı bu normal. 10 kişi kaldıktan sonra kalemizi doğru şekilde kapatıp doğru şekilde savunma yaptığımızı düşünüyorum.


Sosyal medyada Jeremain Lens'e büyük tepki!

Haberin Devamı
YORUM YAZ