MENÜ

Fellaini'de flaş gelişme! Bedava...

Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Marouane Fellaini, Manchester United'ın yaptığı ilk sözleşme uzatma teklifini reddetti. Mourinho'nun Ocak ayında satışına onay vermediği Belçikalı futbolcu, haziran ayında serbest kalabilir...

Fellaini'de flaş gelişme! Bedava...

Manchester United, Belçikalı futbolcusu Marouane Fellaini'yi bedelsiz olarak kaybetme korkusuyla karşı karşıya...

Bu sezon itibariyla Kırmızı-Şeytanlarla olan sözleşmesi sona erecek 29 yaşındaki futbolcu, ilk olarak eylül ayında yapılan sözleşme uzatma teklifini reddetti.

Kendisine teklif edilen rakamı beğenmeyen deneyimli orta saha oyuncusu, ücretin artırılması konusunda United temsilcilerine bilgi verdi.

İngilizlerin prestijli gazetelerinden The Guardian'da yer alan haberde, ocak ayı itibariyla Fellaini'nin başka takımlarla transfer görüşmesi yapabileceği ifade edildi.

Süper Lig'den Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Fellaini, United ile sözleşme uzatmaması halinde gelecek yaz bedelsiz olarak transfer edilebileek.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda Fellaini'nin ikiz kardeşi Mansour Fellaini ve menajeri İstanbul'a gelmiş, Fenerbahçeli futbolcu Nabil Dirar'la yemek yemişti. Mansour Fellaini ve menajerinin, Beşiktaş'la görüşmek üzere İstanbul'a geldiği öne sürülmüştü.
Beşiktaş'tan beklenmedik Atiba kararı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ