MENÜ

Tribünlerden ıslık sesleri!

Antalyalı futbolseverler, milli takımı yalnız bırakmadı. 2005’te yapımı sona eren Antalya Stadı’nda oynanan maç için satışa sunulan biletlerin büyük kısmı satıldı. Taraftarların ilgi gösterdiği karşılaşmada; Romanya maçında oynamayan, ama bu mücadelede sahne alan futbolcuların kötü performansı tepkiyle karşılandı.

Tribünlerden ıslık sesleri!

Antalyalı futbolseverler, milli takımı yalnız bırakmadı. 2005’te yapımı sona eren Antalya Stadı’nda oynanan maç için satışa sunulan biletlerin büyük kısmı satıldı.

Taraftarların ilgi gösterdiği karşılaşmada; Romanya maçında oynamayan, ama bu mücadelede sahne alan futbolcuların kötü performansı tepkiyle karşılandı.

Tribünlerden ıslıklı protestoya maruz kalan millilerin moralleri altüst oldu.

10 maçta 4 yenilgi

Türk Milli Takımı, 94 yıllık tarihinde şimdiye dek Arnavutluk ile 10 maç yaptı. Ay-Yıldızlılar, bunlardan 4’ünü kazanırken, rakibine 4 maçta yenildi. Milliler, 2 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Arnavutluk ile şimdiye dek 6 resmi, 4 de özel maç yapan Ay-Yıldızlı ekip, 6’sı Türkiye’de, 4’ü de deplasmanda olmak üzere yaptığı toplam 10 maçta 10 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü.

Kadroda 4 değişiklik!

Teknik direktörü Mircea Lucescu, Arnavutluk ile oynanan hazırlık maçının kadrosunda, Romanya mücadelesine göre dört değişiklik yaptı.

Ay-Yıldızlılar, Arnavutluk müsabakasına Volkan Babacan, Barış Yardımcı, Serdar, Çağlar Söyüncü, Atila Turan, Okay, Oğuzhan, Hakan, Cengiz, Kenan Karaman ve Cenk 11’i ile başladı.

Romanya karşılaşmasının ilk 11’inde bulunmayan Volkan, Barış, Cengiz ve Kenan ise Arnavutluk mücadelesinde sahada yer aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ