MENÜ

Yeşilgiresun Belediyespor'da mağlubiyet üzüntüsü

Yeşilgiresun Belediyespor’un başkan vekili Sertaç Güneş, Anadolu Efes karşısında son anlarda kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Yeşilgiresun Belediyespor'da mağlubiyet üzüntüsü

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor’un başkan vekili Sertaç Güneş, Anadolu Efes karşısında son anlarda kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları rakiplerine 97-93 mağlup olduklarını anımsattı.

İyi mücadele ettikleri maçı kazanma noktasına kadar getirdiklerini ancak son anlarda Anadolu Efes’in tecrübesini ortaya koyarak parkeden galip ayrıldığını vurgulayan Güneş, "Kazanabileceğimiz bir maçtı. Son ana kadar savaştık. Anadolu Efes son anlarda tecrübesini ortaya koydu ve parkeden galip ayrıldı. İstanbul deplasmanından galip dönemediğimiz için üzgünüz." dedi.

Son dört maçlarını kaybettiklerini, mağlubiyet serisine 19 Kasım Pazar günü konuk edecekleri Gaziantep Basketbol’u yenerek son vermek istediklerini aktaran Güneş, şunları kaydetti:

"Gaziantep Basketbol maçı bizim için kötü gidişatı durdurma adına önem taşıyor. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Parkeden galip ayrılarak ligde çıkışa geçmek en büyük hedefimiz. Salon ve seyirci avantajını kullanarak gülen taraf biz olacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ