MENÜ

Trabzon sezonu açıyor

Antalya kampını verimli geçiren Trabzonspor, maziye sünger çekti. Teknik direktör Rıza Çalımbay da oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Bizim için sezon yeni başlıyor! Kalan 6 maçı kazanalım. İkinci devrede hedefi yükseğe koyalım” dedi.

Trabzon sezonu açıyor

Trabzonspor’a milli ara ilaç gibi geldi... Ersun Yanal’dan sonra apar topar göreve gelen ve 3 maça çıkan Rıza Çalımbay, lige verilen molayı oldukça verimli kullandı.

Antalya kampında oyunculara oyun mantalitesini daha iyi anlatan başarılı teknik adam, futbolcuların hırslı ve istekli görüntüsünden de memnun kaldı. Kampın son gününde hazırlık maçında Irak’ın Naft Missan takımını 4-0 yenen Bordo-Mavililer’de Rıza hoca, öğrencileriyle bir toplantı yaptı.

Büyük maçlar bitti

Artık beklenen futbolu ortaya koymaları gerektiğini belirten Çalımbay, “Geçmişi unutun. Trabzonspor ismine ligde bulunduğu konum yakışmıyor. Devreye kadar önümüzde 6 maç var. Hepsini kazanabilecek gücümüz var, kazanacağız da. Bunu yaparsak, ikinci yarıda hedefi yükseğe koyarız. Bizim için sezon yeni başlıyor” dedi. Büyük maçların hepsini bitiren ve derbilerde kaybetmeyen Trabzonspor, pazar günü 12. haftada Osmanlı ile karşılaşacak. Sonrasında Sivas, Antalya, Kasımpaşa, Bursa ve Karabük karşılaşmaları var. Rıza hocanın hedefi, takımı ayağa kaldırmak için seri yakalamak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ