MENÜ

Muslera: Kendimize güvenimiz sonsuz

3’lü veya 4’lü defans sistemiyle oynamanın kendisini etkilemediğini belirten Muslera, “Önemli olan takımın kazanması. Başakşehir maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Kendimize güvenimiz sonsuz” dedi

Muslera: Kendimize güvenimiz sonsuz

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Muslera, dünkü idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumartesi günkü Başakşehir deplasmanını yorumlayan tecrübeli eldiven, “Zor bir maça çıkacağız. Güçlü bir ekibe karşı oynayacağız. Başakşehir, Avrupa’da ve ligde yoluna devam eden bir takım. Bu sezon deplasmanda oynadığımız maçlarda kaybettiğimiz de oldu ancak kendimize güvenimiz sonsuz. Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak için de elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Büyük maç mesajı

Liderliğin baskı yaratmadığını vurgulayan Muslera, “Bu bir lig maçı. Önemli olan yolun sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Bir baskı hissetmiyoruz. Bu sezon önemli maçlardan iyi sonuçlar alamadık ama bunlar olacaktır. içerde veya dışarıda puan kayıpları olabilir. Bunlar normal. 3’lü veya 4’lü defans sistemiyle oynamak beni etkilemiyor. Önemli olan takımın kazanması. Sistem anlamında benim için fark eden bir şey yok” diye konuştu.

'İyi bir baba olmak için'

Gazetecilerin erkek bebeği olduğu için tebrik ettiği Muslera, “Baba olmak çok güzel bir duygu. Arkadaşlarım baba olmanın zor olduğunu söylüyorlardı ama ben öyle düşünmüyordum. İyi bir baba olmak için kendimi geliştiriyorum. Çok mutluyum ve her geçen gün bir şeyler daha öğreniyorum” dedi.

'Burası benim evim gibi'

Kariyeriyle ilgili de konuşan tecrübeli eldiven şunları kaydetti: “Galatasaray’a imza atmak hayatımın ve kariyerimin en önemli hareketlerinden biriydi. Kontratımı uzattığım için de çok mutluyum. Galatasaray bana çok şey öğretti. Burada bana olan ilgi ve alaka beni çok mutlu ediyor. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, burada kendimi evimde gibi hissediyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ