MENÜ

Fenerbahçe'den biletlerle ilgili taraftara çağrı

PFDK, Kayserispor karşısında kötü tezahüratlar nedeniyle Okul Açık Tribün üst C, D, E, F ve Okul Açık Tribün alt K, L, M ve N bloklarına giriş yapan seyircilerin Passolig kartlarını bir maçlığına bloke etme cezası vermişti. Kulüpten konuyla ilgili açıklama geldi.

Fenerbahçe'den biletlerle ilgili taraftara çağrı

PFDK, Kayserispor karşısında kötü tezahüratlar nedeniyle Okul Açık Tribün üst C, D, E, F ve Okul Açık Tribün alt K, L, M ve N bloklarına giriş yapan seyircilerin Passolig kartlarını bir maçlığına bloke etme cezası vermişti.

Kulüpten yapılan açıklamada, bu bölümünden kombinesi bulunan ve son maçı izlemeye gelen taraftarların, Sivasspor mücadelesi öncesinde biletlerini başka taraftarlara devredebilecekleri hatırlatıldı.

Sivas biletleri satışa çıkıyor

Süper Lig’in 12. haftasında pazar günü Sivasspor ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler’de bu mücadelenin biletleri satışa çıkıyor. Bugün Yüksek Divan Kurulu, kongre ve temsilci üyelere öncelik tanınacak. Yarın Fenerbahçe Kart sahipleri ile Fenercell aboneleri bilet alabilecek. Perşembe gününden itibaren ise genel satış başlayacak. Mücadelenin bilet fiyatları 54 TL ile 430 TL arasında değişiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ