MENÜ

Fenerbahçe'de Samandıra sil baştan!

Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve futbolcular; yarın tesislerde bir araya gelecek. Başkan Yıldırım’ın oyunculara uyarılarda bulunması, bundan sonra izlenecek yol haritasının masaya yatırılması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Samandıra sil baştan!

Fenerbahçe’de merakla beklenen dev zirve bugün yapılacaktı. Ancak milli oyuncuların bazılarının rötar yapacağı bilgisi sonrası toplantı yarına kaydırıldı. Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve oyuncular bu görüşmede, son dönemde alınan kötü sonuçların nedenlerini ve bundan yapılacakları konuşmak için bir araya gelecek.

Aziz Yıldırım’ın takımın beklentileri karşılayamaması konusunda suçu futbolcularda gördüğü ve sert sözlerle uyarılarda bulunacağı öne sürüldü. Ancak başkanın yakın çevresi, Aziz Yıldırım’ın bu tarz kriz durumlarında beklentileri aksine takıma daha ‘babacan’ şekilde yaklaştığı görüşünde. Yıldırım’ın yine benzer bir tutum sergileyebileceği kaydedildi.

İlk konuşma Kocaman’dan

Samandıra’daki ilk toplantı ise bugün oyuncularla Aykut Kocaman arasında olacak. Kocaman’ın bu görüşmede öğrencilerinden, bundan sonra daha fazla sorumluluk almalarını isteyeceği, ‘takım olma’nın önemine vurgu yapacağı, şampiyonluk için geç olmadığına dikkat çekeceği belirtildi.

Futbol adamlarının gençlik halleri - Çok şaşıracaksınız...


Haberin Devamı
YORUM YAZ