MENÜ

Brezilya hazırlık maçlarında para basıyor

Güney Amerika Eleme grubunu lider bitirerek Rusya'da yapılacak olan Dünya Kupası'nda direkt olarak katılma hakkı elde eden Brezilya, dostluk maçlarıyla hem turnuvaya hazırlanıyor hem de adeta para basıyor.

Brezilya hazırlık maçlarında para basıyor

Her Dünya Kupası'nın olduğu gibi 2018'in de en büyük favorisi olan Brezilya'nın hazırlık maçları dünyada ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor.

Haftasonu Fransa'nın Lille kentine Japonya'yla karşılaşan ve 3-0 kazanan Sambacılar, son 5 yılda oynadıkları 33 hazırlık maçının tam 24'ünü ülkelerinden çok uzaklarda oynadılar.

En kalabalık ikinci maç!

Geçtiğimiz Haziran ayında Avustralya'da Melbourne kentinde oynanan mücadelede tam 95 bin futbolsever Brezilya-Arjantin hazırlık maçını yerinde takip etmişti. Bu da dünyanın en kalabalık ikinci futbol maçı olma özelliğine sahip bir maç olarak kayıtlara geçmişti.

Brezilya'nın hazırlık maçı için gittiği ülkelerden karşılaşma başına 4 milyon dolara yakın bir gelir elde ettiği biliyor.

Erol Erdal Alkan hakkındaki gerçekler

Türkiye^yi 4-0 yenmişlerdi

Çin, Kanada, Avustralya, Amerika Birleşik Devletleri, Güney Kore ve Türkiye de Sambacılar'ın hazırlık maçı için geldiği ülkeler arasında yer alıyor.

Brezilya, 2014 yılında Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Neymar, Willian ve Semih Kaya'nın kendi kalesine attığı gollerle Milli Takımımız'ı 4-0 mağlup etmişti.

Brezilya hazırlık maçlarında para basıyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ