MENÜ

"Beşiktaş karşısında iyi mücadele ortaya koyduk"

Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un kulüp başkanı Akgün Altuğ, çok iyi mücadele ettiklerini, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

"Beşiktaş karşısında iyi mücadele ortaya koyduk"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Sompo Japan’a 75-69 yenilen Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un kulüp başkanı Akgün Altuğ, çok iyi mücadele ettiklerini, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Altuğ, yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçında galibiyete çok yaklaştıklarını, ufak detaylar sonucunda mağlup olduklarını vurgulayarak, "Çok iyi bir mücadele ortaya koyduk, maçı kaybettik. Ancak bu lige taraftarıyla, mücadelesiyle, oyunuyla renk katan bir takım olduğumuzu da gösterdik. Kaybettiğimiz için tabii ki üzgünüz ancak oyuncularımızın parkede ortaya koydukları mücadele herkesi memnun etti. Şehrimizin adına yakışır bir oyunla Beşiktaş’a karşılık verdik. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağız. Yeter ki takımımıza olan bu destek ve ilgi devam etsin." ifadelerini kullandı.

Akgün Altuğ, taraftarların takıma büyük desteği olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Beşiktaş maçı biletlerimiz de maç öncesinde tükenmişti. Yine salonda müthiş bir atmosfer vardı. Taraftarlarımız takımımıza büyük destek oldu. Sakaryalı basketbolseverlere teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızdan her zaman duyarlılık bekliyoruz. Süper Lig’in yeni takımıyız ancak biz iyi bir takımız. Her maçımızda da son ana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu hafta da sahamızda Darüşşafaka’yı ağırlayacağız. Yine herkesi bekliyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ