MENÜ

Ertuğrul Erdoğan: "İkinci yarı çok iyi oynadık, sahada iyi mücadele ettik"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 6. hafta karşılaşmasında sahasında Muratbey Uşak’ı 77-73 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, çok önemli bir maçı kazandıklarını söyledi.

Ertuğrul Erdoğan: "İkinci yarı çok iyi oynadık, sahada iyi mücadele ettik"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Muratbey Uşak maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ertuğrul Erdoğan, ikinci yarı çok iyi mücadele ettikleri ifade ederek, "Bu maç her iki takım için de çok önemli bir maçtı. İlk yarıda oynanan oyunla, ikinci yarıda oynanan oyun çok farklıydı." şeklinde konuştu.

Aynı zamanda A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın da yardımcı antrenörü olan Erdoğan, Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) ve Turkish Airlines EuroLeague takvimlerinin çakışması nedeniyle milli takıma gelmeyeceklerini açıklayan oyuncularla ilgili bir soru üzerine, "FIBA ve Avrupa Ligi yönetimi ortak bir noktada anlaşmalı. Oyuncuların verdiği karara saygı göstermek zorundayız. Hiçbir oyuncu sıkışık takvimde oynayıp, sakatlanma riskini göz önüne alamaz. Bir şekilde maçlara çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Turuncu-lacivertli oyunculardan Bekir Sabri Karlı, kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Bugün sahamızda kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıktık. 2. ve 3. periyotta yaptığımız basit hatalarla geriye düştük. Son periyotta iyi oynadık ve maçı uzatmaya götürdük." diye konuştu.

Muratbey Uşak Başantrenörü Ozan Bulkaz ise "Son saniyeye kadar mücadele ettik ama kazanamadık." dedi.

Son topa kadar mücadele eden oyuncularını kutlayan Bulkaz, "Bu sonuca rağmen son saniyeye kadar mücadele eden ve maçı uzatmaya götürüp, orada kaybeden oyuncularımı kutluyorum. 6’da 1 yaptık, işler bizim için iyi gitmiyor. Sezonun başındaki kadroyu çok değiştirdik. Şansızlıkları kırıp, önümüze bakacağız." ifadelerini kullandı.

Muratbey Uşak’ın basketbolcusu Şafak Edge ise uzatma bölümünde basit hatalar yaptıklarını ve kaybettikleri söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ