MENÜ

Blatt: Fenerbahçe daha iyi takım ama biz günümüzdeydik

Darüşşafaka Başantrenörü Blatt, "Fenerbahçe bizden daha iyi bir takım ama bugün biz günümüzdeydik" dedi.

Blatt: Fenerbahçe daha iyi takım ama biz günümüzdeydik

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında Fenerbahçe Doğuş’u 84-78 mağlup eden Darüşşafaka’da başantrenör David Blatt, Fenerbahçe Doğuş’tan daha şanslı olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Blatt, "Herkes çok güzel bir maç seyretti. Fenerbahçe, cuma günü THY Avrupa Ligi maçı oynamıştı bu maça kadar hazırlanma vakitleri olmadı. Bu da bizim şansımızdı. İkinci yarıda Fenerbahçe kalitesini gösterdi. Sonuç iki tarafın da lehine olabilirdi kazandığımız için çok mutluyum. Fenerbahçe bizden daha iyi bir takım ama bugün biz günümüzdeydik. Çarşamba günü oynayacağımız maçta bugünkü gibi bir taraftar kitlesine sahip olursak çok iyi olur." diye konuştu.

Tecrübeli antrenör, Fenerbahçe Doğuş karşısında alınan galibiyette ribauntlar ve top kayıplarının önemli olduğunun altını çizerek, "Fenerbahçe gibi takıma çok fazla şansınız olmuyor. İlk yarıda 3 top kaybı yaptık ve 4 ofansif ribaunt verme şansı tanıdık. Ribauntlar ve top kayıpları galibiyet almamızda iki önemli faktördü." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Blatt attığı 30 sayıyla galibiyette önemli rol oynayan Scottie Wilbekin’in performansı ile ilgili "Her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu performansı beni etkiliyor. Beklentimiz de böyle olması, o bizim yıldız oyuncumuz. Bu performansı beni şaşırtmıyor." diye yorum yaptı.

Amerikalı oyuncu Wilbekin ise "Taraftarlar güzel bir maç seyretti. Fenerbahçe’nin aradaki farkı kapatmak için serileri oldu ama buna boyun eğmedik. Bu benim en iyi maçım mı bilmiyorum ama en fazla sayı attığım maçım." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ