MENÜ

Başkan Kafaoğlu'ndan yönetime destek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Balıkesirspor Başkanı Remzi Boncuk, kırmızı-beyazlı camianın yüreğine su serpen açıklamayı yaparak birlikte yola devam dediler.

Başkan Kafaoğlu'ndan yönetime destek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un istifasının ardından bu zorlu görevi devralan Zekai Kafaoğlu’nun Balıkesirspor Yönetim Kurulu ile ilgili kararı Balıkesirspor camiası tarafından cevabı merakla beklenen sorular arasında yer alıyordu. Atatürk Stadyumu’nda Balıkesir medyası ve Balıkesirspor Yönetim Kurulu ile teknik heyetinin oluşturduğu takımın mücadelesi sonrasında bir araya gelen ikili, yaptıkları açıklamalarla adeta camianın yüreğine su serpti. Başkan Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor yönetimini başarılı bulduğunu ve işlerin iyi gittiğinin altını çizerek, “Remzi Boncuk ve yönetim kurulunun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Oldukça başarılı ilerliyorlar. Sportif başarı da gelince bu iş daha da taçlanacak. Bu nedenle iyi giden bir ekibin işine taş koymak yerine onlara destek vermek gerekiyor. Bu nedenle Remzi Boncuk ve yönetim kurulunun yanında durarak onlara gereken tüm desteği vereceğimi kamuoyunun bilmesini istiyorum. Mutlaka onların da üzerine düşen sorumluluklar var. Onlar da bu sorumlulukları eksiksiz yerine getirecekler. Ancak maçlarımızdaki taraftar azlığı beni oldukça üzüyor. Artık bu takımın maçlarını 2-3 bin kişi değil, hınca hınç dolmuş bir stadyum dolusu taraftarın izlemesini istiyorum. Bunun için biz üzerimize düşeni yapacağız. Eskişehirspor maçı öncesinde maça gelen tüm taraftarlara formalar bizden hediye. Yeter ki onlar maça gelsin” dedi.

Başkan Remzi Boncuk ise, “Başkanımıza bize gösterdiği destek için çok teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, önce şehrimizin insanlarını, taraftarlarını ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zekai Kafaoğlu’nu mahcup etmeyeceğimizi bilmelerini istiyorum. Umuyoruz ki, daha güzel günler Balıkesirspor camiasını bekliyor”şeklinde konuştu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ