MENÜ

Mustafa Bozbağ: Süper Lig hedefiyle mücadelemizi sürdürüyoruz

Akın Çorap Giresunspor’un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, deplasmandan 3 puanla dönmek ve çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Mustafa Bozbağ: Süper Lig hedefiyle mücadelemizi sürdürüyoruz

TFF 1. Lig’in 12. haftasında 19 Kasım Pazar günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Akın Çorap Giresunspor’un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, deplasmandan 3 puanla dönmek ve çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

Lige milli maçlar nedeniyle verilen bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini vurgulayan Bozbağ, hafta sonunu boş geçmeme adına da hazırlık maçı oynamak için rakip arayışında olduklarını ifade etti.

Son iki maçı kazanarak ligde çıkış yakaladıklarını ve bunu Altınordu deplasmanıyla sürdürmeyi amaçladıklarını dile getiren Bozbağ, şunları kaydetti:

"Süper Lig hedefiyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Tüm takımların hedefi bir üst lig olduğu için maçları kazanmak kolay olmuyor. Her takım her takımı yenebiliyor. Alınan sonuçlar, oluşan puan durumu ortada. Altınordu maçının da zorlu geçeceğini biliyoruz. Milli maçlar dolayısıyla lige verilen ara, Altınordu maçına daha iyi hazırlanmamız için büyük avantaj oldu. Bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanarak deplasmandan 3 puanla dönmek ve ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ