MENÜ

Şampiyon boksörden Başkan Vekili Çiçekli'ye teşekkür ziyareti

Antalya’da gerçekleştirilen Gençler Avrupa Boks Şampiyonasından üçüncülükle dönen Azat Demirhan, Van Boks İl Temsilcisi olan Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’ye sunmuş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Şampiyon boksörden Başkan Vekili Çiçekli'ye teşekkür ziyareti

21 Ekim’de Antalya’da gerçekleştirilen Gençler Avrupa Boks Şampiyonasına katılan Vanlı boksör Azat Demirhan, bronz madalya elde ederek memleketine dönmüştü. Gelişi sırasında coşkuyla karşılanan Demirhan’ın ilk ziyareti ise, Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’ye oldu. Antrenörü Ayhan Öz ve beraberindeki çalıştırıcılarıyla makama gelen Demirhan, Çiçekli’nin kendisine sarılarak tebrik etmesiyle karşılandı.

Ziyaret esnasında Çiçekli’ye şampiyona ile ilgili bilgiler veren Demirhan ve hocası Öz, bu başarının yakalanmasındaki en büyük pay sahibinin kendileri olduğunu dile getirerek, sunulan destekten dolayı şükranlarını sundular.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli ise, elde edilen başarıdan dolayı başta hocaları olmak üzere Azat Demirhan’ı tebrik etti. Demirhan’ı şampiyon olarak görmeyi çok arzu ettiklerini ifade eden Çiçekli, bunun da diğer müsabakalarda mutlaka gerçekleşeceğine inandığını kaydetti.
Sohbet havasında geçen ziyaret sonrası Başkan Vekili Çiçekli, Antrenör Ayhan Öz ve Azat Demirhan’a çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ