MENÜ

Mehmet Topal bombası! İşte yeni adresi...

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve ayrılık hazırlığı yapan Mehmet Topal'ın yeni adresi belli gibi... Tecrübeli futbolcu o formayı giymeye çok yakın.

Mehmet Topal bombası! İşte yeni adresi...

Fenerbahçe, Osmanlıspor ile berabere kaldı ortalık karıştı... Sarı lacivertlilerde, kötü gidiş bitmeyince teknik direktör Aykut Kocaman istifanın eşiğine geldi... İlk operasyon ise Mehmet Topal'ın kadro dışı bırakılışıydı. Ancak, Mehmet Topal'ın yakın olduğu kulübün Beşiktaş olduğu konuşuluyor... Geçen sezon eskiden sarı lacivertli formayı giyen iki milli yıldız Gökhan Gönül ve Caner Erkin'e imza attıran Beşiktaş, yine bir Fenerbahçeli'nin peşinde...

Mehmet Topal'ın, sarı lacivertlilerden ayrılması halinde rotasının Beşiktaş olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Gökhan Gönül ile de yakın arktadaş olan Topal, siyah beyazlılara imza atmaya çok yakın.

Tecrübeli futbolcuyu geçmişte Fenerbahçe'de oynarken, Galatasaray da istemişti. Ancak, Mehmet Topal sarı lacivertlilerle yola devam edince bu transfer gerçekleşmemişti. Milli yıldız, geçmişte sarı kırmızılı formayı da giymişti.

Kaynak: Hürriyet

Fenerbahçe'de sıcak saatler!


Fenerbahçe'de gözler Zico ve Bilic'te!

Haberin Devamı
YORUM YAZ