MENÜ

Kayserispor, Çarşamba günü topbaşı yapacak

Kayserispor, ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından yarın başlayacak.Sarı-Kırmızılı takım milli aradan yararlanarak TFF 1.Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile hazırlık maçı oynayacak.

Kayserispor, Çarşamba günü topbaşı yapacak

Son olarak kendi sahasında oynadığı maçta Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Kayserispor'da oyunculara üç günlük izin verildi. Sarı-Kırmızılı takım Gençlerbirliği ile oynayacağı maç için Çarşamba günü Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'nde saat 19.00'da toplanarak haftanın ilk çalışmasını yapacak. Haftanın ilk çalışmasına milli takımlarda bulunan oyuncular dışında tüm oyuncular katılacak. Kayserispor, milli maç arasında lig havasından uzaklaşmamak için TFF 1.Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile hazırlık maçı oynayacak. Cumartesi günü oynanacak olan maçın saati ise henüz netlik kazanmadı.

7 Oyuncu milli takımlara gitti

Kayserispor'da Trabzonspor maçı sonrası 7 oyuncusu çeşitli milli takımlara gitti. Deniz Türüç ile Atille Turan Türkiye A Milli takım kadrosuna çağrılırken, diğer milli takımlara giden oyuncular ise şöyle: Sapunaru (Romanya), Ryan Mendes (YeşilBurun Adaları), Asamoah Gyan (Gana) Ali Ahamada (Komorlar), Oleksandr Kucher (Ukrayna). Öte yandan, 9 Kasım'da oynanacak olan Türkiye-Romanya karşılaşmasında Deniz Türüç ile Atilla Turan Türkiye milli takımı, Sapunaru ise Romanya Milli takım forması giyerek sahada birbirlerine rakip olacak.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ