MENÜ

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe açıklaması!

Trabzonspor ile yolları ayrılan Ersun Yanal'ın Fenerbahçe hakkında yaptığı açıklamalar kafa karıştırdı.

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe açıklaması!

Beyaz TV'ye konuşan Ersun Yanal, "Fenerbahçe çok büyük bir camia, bu günleri de atlatacaktır. Taraftarlar ve camia kenetlenmeli. Aziz Yıldırım başkan iyi niyetli. Geçmişte aramızda sıkıntı olduğu söylendi ama ben öyle anlatıldığı, konuşulduğu gibi başkan ile bir problem yaşamadım. Ortada bir problem falan da yok. Aziz Yıldırım ile aramda hiçbir sıkıntı olamaz.

Fenerbahçe şu an beni, onu bunu şunu değil, Fenerbahçe'nin bu sıkıntılı günlerinden nasıl kurtulmalı ve iyi niyetle, yapıcı olarak bunları değerlendirmeli, bunları konuşmalı. Fenerbahçe'nin başında şu an bir teknik direktör var. Aykut Kocaman benim kardeşim gibidir ve çok da değerli bir teknik adamdır. Kafası şu aralar çok karışık. Bundan fırsat çıkarmak, yaratmak, bana da kimseye de yakışmaz. Kendisi de Fenerbahçe de bugünleri atlatacaktır.

Mehmet Topal bombası! İşte yeni adresi...

Benim şu an "Fenerbahçe'ye gidecek misin?" diye gelen sorulara cevabım nettir: Bu takımın başında Aykut Kocaman var. Bunları konuşmak yersiz ve zamansız olur. Bakın size ne diyeceğim: Yarın Fenerbahçe camiasının içinden, camiaya çok yakın olan "Kardeşim" dediğim, kardeşim kadar değer verdiğim dostumun kızının düğünü var ve tüm Fenerbahçe camiası orada olacak. Ben sırf spekülasyonlara sebep olmamak için kardeşim dediğim adamın kızının düğününe gitmeyeceğim. Orada muhtemelen başkan da olacak, yönetim de olacak. Selam versem, hal hatır sorsam, dedikodular başlayacak.

Bu sebeple kardeşim dediğim adamın kızının düğününe bile gitmeyeceğim. Aziz Başkan ile aramızda bir sorun yok. Ancak bazı şeyler belirginleşir, oturulur, konuşulur. Tekrar ediyorum, görevinin başında olan bir hoca varken "Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye gidecek" demek, bunları konuşmak manasız. Bunlar Fenerbahçe'ye zarar verir. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Aziz Yıldırım'a herkesten çok ben üzülüyorum. Bu zor günlerde başkana da, Aykut hocaya da destek olunmalı. Bundan fırsatçılık yaratmak hiç doğru değil. Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe taraftarına mesajım: Bu zor günlerde kulüplerine destek olmalarıdır. Benimle ilgili düşünceleri için hepsine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de sıcak saatler!

Haberin Devamı
YORUM YAZ