MENÜ

Eric Dier, Pochettino'yu çileden çıkaran olayla ilgili sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz sezon Tottenham'ın hocası Pochettino, oyuncu Eric Dier'i, yenildikleri Manchester United maçının ardından soyunma odasına giden tünelde Mourinho ile birbirlerine sarılırken yakalamıştı. Dier, Pochettino'yu çileden çıkaran bu olayla ilgili sessizliğini bozdu.

Eric Dier, Pochettino'yu çileden çıkaran olayla ilgili sessizliğini bozdu

Manchester United'ın geçtiğimiz sezon Old Trafford'da oynanan karşılaşmada Tottenham'ı mağlup etmesinin ardından Tottenham'lı yıldız oyuncu Eric Dier, hocası tarafından soyunma odasına giden tünelde Mourinho ile sohbet ederken yakalanmıştı.

Bu olay Dier'in Manchester United'a transferi söylentileriyle birlikte o dönem basında geniş yankı bulurken ünlü gazeteci Guillam Balague'nin Tottenham'ın Pochettino'lu dönemini anlatan yeni kitabıyla tekrar gündeme geldi.

Konuyla ilgili olarak The Times'e konuşan Dier, yaşanan bu olayın ardından köprünün altından çok suların aktığını, şimdi Pochettino ile ilişkisinin hiç olmadığı kadar iyi olduğunu söyledi ve "Portekiz'de büyüdüm. Portekizliler çok gururlu insanlar ve Portekiz küçük bir ülke. İngiltere gibi güçlü bir ekonomisi yok. Dolayısıyla Mourinho ve Ronaldo gibi isimlerle gurur duyarız. Onlar bizim için birer idoldü. Kimseye saygısızlık etmek istemedim. Ortada sıkıştım kaldım." dedi.

Pochettino ise Balague'nin kitabında Dier ile arasındaki gerginliğin perde arkasını şöyle anlattı:

"Mourinho ve Dier'i soyunma odasında Portekizce konuşurken gördüm. Mourinho, Dier'e sarılmıştı ve gülümsüyordu. Bu belki de Mourinho'nun sıkça başvurduğu bir taktiktir ama mağlubiyetin ardından doğru değil. Onu bizden uzaklaştırmak istedi. Dier'e, 'Mourinho ile arkadaş mısın?' diye sordum. 'Hayır ama uzun zamandır tanıyorum. Portekiz'de geçirdiğim dönemden beri... Beni her gördüğünde selam verir.' demişti."

Haberin Devamı
YORUM YAZ