MENÜ

Mustafa Denizli: Fenerbahçe'nin durumu iç açıcı değil

TRT Spor yorumcusu Mustafa Denizli, Osmanlıspor-Fenerbahçe mücadelesini değerlendirdi.

Mustafa Denizli: Fenerbahçe'nin durumu iç açıcı değil

TRT Spor yorumcusu Mustafa Denizli, Osmanlıspor-Fenerbahçe mücadelesini değerlendirdi.

İşte Denizli'nin değerlendirmeleri:

"Fenerbahçe son derece etkisiz oynuyor. Bu futbolu da gayet normal. Ligin en zayıf takımı Osmanlıspor karşısında aldığı sonuç iyi olmadı. Valbuena çıkmasaydı kazanır mıydı o da bilinmez. Ligin nerdeyse 3'te biri bitti. Fenerbahçe 2. yarı toparlanabilir mi? Tabii ki her şeyi tersine çevirebilir ama bu görüntüsüyle çok zor."

"Fenerbahçe'ye dinamik bir oyuncu lazım. Bugün, Alper olsun Dirar olsun bir çok oyuncu sahada yoktu. Fenerbahçe rakibi kesemiyor. Alex gibi bir beyin yok takımda. Tribünleri ayağa kaldıracak transferi de yok. Takımın görüntüsü hiç açıcı değil kesinlikle takımda bu kötü gidişten sonra bir ayrılık olmamalı."

"Soldado denen bir futbolcu gerçeği var takımda bence sezon başından beri Jansen yerine Soldado'ya görev verilseydi Fenerbahçe gol yollarında daha etkili olabilirdi.

'Skrtel neden yok?'

"Fenerbahçe defansında Neto ve Neustädter Galatasaray'a karşı iyi oynamış olabilir ama Fenerbahçe'de önemli bir isim var; Skrtel. Skrtel, İngiltere Premier Lig'de oynamış bir oyuncu, kaliteli ve tecrübeli."

'Değişim lazım'

"Fenerbahçe bu sene transferlerde Valbuena hariç umulanın üzerine çıkamadılar .Valbuena takımın en etkili ismi bugün erken sakatlanıp çıkması onun şanssızlığı oldu. Fenerbahçe'de gözle görülür bir şekilde değişime ihtiyaç var."

Haberin Devamı
YORUM YAZ