MENÜ

Selçuk İnan'dan Samsung'a ihtar!

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, Samsung’un S8 modeli için firmaya kullanımdan kaldırılması aksi takdirde savcılığa başvuracakları yolunda bir ihtarname gönderdi.

Selçuk İnan'dan Samsung'a ihtar!

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, Samsung’un S8 modeli için firmaya kullanımdan kaldırılması aksi takdirde savcılığa başvuracakları yolunda bir ihtarname gönderdi. Yeni modelde kullanılan “S8”in isim hakkının Türkiye’deki haklarının kendinde olduğunu söyleyen sarı-kırmızılı futbolcu, avukatı Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla markanın kullanımının kaldırılması talebinde bulundu. Selçuk İnan cephesinin dünyaca ünlü firmaya verdiği yasal süre de geçti.

Firmadan henüz bir dönüş olmazken, Selçuk İnan’ın vekili Epözdemir’in dava açıp açmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Samsung’un bu modeli Türkiye’de kullandırabilmesi için marka isim hakkını elinde bulunduran Selçuk İnan’dan onay alması gerekiyor.

Galatasaraylı Selçuk İnan, beşi lig olmak üzere toplam yedi maçta 344 dakika forma giydi. Bu maçlarda gol veya asist kaydetmeyi başaramadı.

Kaynak: Skorer

Selçuk İnandan Samsunga ihtar


Haberin Devamı
YORUM YAZ