MENÜ

Muharrem Usta maça gitmedi!

Eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor-Galatasaray maçı öncesinde tribündeki yerini alırken Muharrem Usta stada gitmedi!

Muharrem Usta maça gitmedi!

Son dönemde kötü sonuçlara imzasını atan Trabzonspor’da eleştiri oklarının hedefi olan Başkan Muharrem Usta, geçmişin aksine Galatasaray’la oynanan maçta takımını yalnız bıraktı.

Özellikle büyük maçlarda her zaman takımının yanında olan Usta’nın, Sarı-Kırmızılılar’la oynanan mücadelede tribündeki yerini almaması dikkatlerden kaçmadı.

Usta’nın, tribün tepkisinden çekindiği iddia edilirken onun yerine ise yönetim kanadını Bordo-Mavililer’in Asbaşkanı Ahmet Çubukçu temsil etti. Usta, önceki gün de Divan Kurul’na katılmamıştı.

Hacıosmanoğlu tribünde

Trabzonspor’un önceki gün düzenlenen Divan Kurulu’na gelmeyen Başkan Muharrem Usta’yı ağır sözlerle eleştiren isimlerin başında gelen eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray karşılaşmasında tribündeki yerini aldı.

Karşılaşmayı locadan heyecanlı gözlerle takip eden Hacıosmanoğlu’nun bu hamlesi, ‘Yeniden başkanlık için ısınıyor’ yorumlarını da beraberinde getirdi. Olası bir seçim halinde ilk adaylar arasında yer aldığı konuşulan Hacıosmanoğlu’na futbolseverler de yakın ilgi gösterdi.

IŞİD'den bu kez Neymar'lı tehdit!

Haberin Devamı
YORUM YAZ