MENÜ

Türkiye Kupası kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu kura çekimi bugün yapılacak. Kura çekiminde Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri belli olacak. Peki, Türkiye Kupası kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye Kupası kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu kura çekimi, bugün yapılacak. Kura çekimi sonrası Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri belli olacak. 4 büyük kulüp seri başı takım olduğu için birbirleri ile eşleşmeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak kura çekimine, TFF yetkilileri ile kulüp temsilcileri katılacak. Kura çekim Aspor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda, 4. turdan gelen 27 takımın yanı sıra geçen sezon kupayı kazanan Atiker Konyaspor ile Süper Lig’i ilk 4 sırada bitiren Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere toplam 32 takım mücadele edecek.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe de çekimde yer alacak. Kurada seri başı sistemi uygulanacağından dev takımlar birbirleriyle eşleşmeyecek.

Kupanın 5. turunda müsabakalar çift maç eleme usulüne göre oynanacak.

YENİ Türkiye Kupası statüsü

Haberin Devamı
YORUM YAZ