MENÜ

League of Legends All-Star heyecanı...

7-11 Aralık tarihleri arasında dünyanın en iyi LoL oyuncularını Los Angeles’ta bir araya getirecek olan League of Legends All-Star Etkinliği için oylama süreci başladı. Dünyadaki en başarılı 8 bölgeden biri olarak etkinliğe katılmaya hak kazanan Türkiye Şampiyonluk Ligi rüya takımının yıldızları, LoL tutkunlarının oylarıyla belirlenecek.

League of Legends All-Star heyecanı...

7-11 Aralık tarihleri arasında, 8 ayrı bölgeden dünyanın en iyi League of Legends oyuncularını karşı karşıya getirecek olan League of Legends All-Star Etkinliği için oylama süreci başladı. Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles şehrinde düzenlenecek olan etkinliğe katılacak takımların yıldızları, LoL tutkunlarının oylarıyla belirlenecek.

Uluslararası arenada en başarılı 8 bölgeden biri olan Türkiye Şampiyonluk Ligi rüya takımı, Çin ve Kore ligleriyle birlikte dünyanın en iyileri arasında yer alarak All-Star Etkinliği'nde boy gösterecek. Türkiye’nin rüya takımını oluşturmak üzere 26 Ekim’de başlayan oylama süreci 31 Ekim 16.00’a kadar devam edecek. Yalnızca Türkiye sunucusunda hesabı olan ve oyunda en az 10. seviyeye yükselmiş LoL oyuncularının katılabileceği oylamada, her oyuncunun tek bir oy hakkı olacak.

Etkinliğe 2017 Şampiyonluk Ligi’nde mücadele eden her takımdan en fazla 2 oyuncu seçilebilecek. Oylama sonucunda aynı takımda bulunan 2'den fazla oyuncu seçildiyse, en yüksek oya sahip 2 oyuncu All-Star'a gitmeye hak kazanacak. Rüya takımın koçluğunu yıl boyunca takımıyla birlikte elde ettiği başarılarla öne çıkan 1907 Fenerbahçe Espor'un koçu Serdar “Pades” Padeş üstlenecek.

League of Legends nedir?


League of Legends tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrimiçi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sık sık güncellenen içeriği ve maç mantığıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun kendi seviyesindeki rakiplerle karşılaştığı ve sıkılmadan oynayabileceği bir oyundur.

League of Legends All-Star heyecanı...


Haberin Devamı
YORUM YAZ