MENÜ

Kasımpaşa-Göztepe maç sonucu: 3-1

Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa kendi sahasında ligin en formda takımlarından biri olan Göztepe'yi ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1'lik skorla kazandı.

Kasımpaşa-Göztepe maç sonucu: 3-1

Süper Lig'in 10. haftasında ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa ile aldığı flaş sonuçlarla lige damga vuran İzmir ekibi Göztepe karşı karşıya geldi.

Mücadeleye hızlı başlayan Kasımpaşa oldu ve 11. dakikada Mensah takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. İlk yarıda başka gol olmadı ve ev sahibi soyunma odasına 1-0'lık skorla gitti. 2. yarıda bu kez Sarı Kırmızılı ekip hızlı başladı ve 47'de Castro ile eştiliği sağladı.

Kasımpaşa golün etkisini çabuk atlattı ve 53'te Murillo takımını öne geçiren golü attı. Kasımpaşa'yı rahatlatan gol 79'da Popov'dan geldi. Mücadelede başka gol olmayınca maç 3-1'lik ev sahibinin üstünlüğü ile sona erdi. Ligde gol krallığında zirvede bulunan Göztepe'li futbolcu Adis Jahovic de bu maçın sessiz isimlerindendi.

Beşiktaş maçında Jahovic yok

Göztepe'de maçın sona ermesinin ardından sarı kart gören Adis Jahovic, Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Golcü oyuncu, Kasımpaşa maçının bitiş düdüğünün ardından hakeme itirazları sebebiyle kart gördü.

Alınan bu sonuçla Kasımpaşa puanını 11'e yükseltirken, Göztepe ise 17 puanda kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ