MENÜ

Boluspor Başkanı Çarıkçı: Rizespor maçında yeni hocamızla olmak istiyoruz

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirterek, pazartesi günü oynayacakları Rizespor maçına yeni teknik direktör ile çıkmak istediklerini söyledi.

Boluspor Başkanı Çarıkçı: Rizespor maçında yeni hocamızla olmak istiyoruz

Boluspor Kulübü’nün Teknik Direktör Fuat Çapa ile dün itibariyle yollarını ayırmasının ardından Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon bir projeyle Fuat Çapa’nın göreve başladığını, ancak karşılıklı olarak anlaşmayla yollarının ayrıldığını belirten Başkan Çarıkçı, “Geçen sene 13-14 futbolcumuz vardı ama play off’lara kaldık. Geçen sene de maalesef bazen çok sıkıntılı günler geçirdik. Hatta takımımız şampiyonluğu kaçırdı. Bu takımın başaralı olamadığını hep söyledim. Bu sene kadro derinliğimiz 13’ten 23’e çıktı. Her zaman, ‘başkan takımı dağıtıyor’ derler ama bu sene koruduk. Üzerine çok ilaveler yaptık. Ama sezona 4 maç çok kötü başladık. Daha sonradan da Adana Demirspor ve Erzurum maçını aldık. Umutlandık ama demek ki iki maçta alınan sonuçlar, oynanan futbol iyi olup olmadığımızı gösterdi. Dün de teknik heyetle bu konuda görüşme yaptık. Bu işin böyle yürümeyeceğini kendilerine ifade ettim. Karşılıklı olarak anlaştık, hocamızla ayrılmış olduk” dedi.

“Yeni hoca işini bu hafta bitirmek istiyoruz”

Fuat Çapa ile yolların ayrılmasının ardından altyapı hocası Yılmaz Özen’in göreve başladığını belirten Necip Çarıkçı, "Perşembe günü Selçukluspor’la Konya’da kupa maçımız var. Dün hocamızın işini hallettik, birkaç gün içerisinde de yeni hocamızla anlaşmamız gerekiyor. Özellikle cuma günü lisansların son günü. Pazartesi günü de teknik direktörümüzün Rize maçında olmasını istiyorum. İnşallah bugün yarın hoca işini en iyi şekilde halledip yeni hocamızla yeni heyecanla başlayacağız. Çünkü şu anda baktığımız zaman Türkiye’de problemi olmayan bir kulübüz. Takım anlamında en iyi takımız. Problemi olmayan bir yönetim kurulumuz var ama hiç beklemediğimiz sonuçlar aldık. Bu konuda üzgünüz ama buna son vermemiz gerekiyor. Bu ligin en iyi takımı Boluspor, inşallah bu moralsizlikten çıkacağız. Yeni hocamız bize inşallah değer katar. Bu hafta bu işi bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ