MENÜ

İş dünyası Turkcell Platinum Golf Turnuvası'nda buluştu

Üçüncüsü düzenlenen Turkcell Platinum Golf Challenge, 20-22 Ekim tarihlerinde İstanbul’daki Kemer Country Golf Kulübü’nde tamamlandı.

İş dünyası Turkcell Platinum Golf Turnuvası'nda buluştu

Üç gün boyunca 200’ü aşkın golf tutkununun şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiği turnuvaya, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Eski Bakan Fikret Ünlü, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Nihat Özdemir, Cemal Kalyoncu, Erhan Kamışlı, Hakan Çarmıklı, Ahmet Hanif ve Erdem Kıramer’in yanı sıra Cansen Başaran Symes, Beyhan Goldman Benardete ile Demet Hanif gibi cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Turkcell pek çok farklı spor dalına destek vererek Türk sporuna sahip çıkıyor. Turkcell Platinum, bu kapsamda golf sporunun gücüne güç katmaya devam ediyor. Turkcell Platinum Golf Challenge 20 - 22 Ekim tarihlerinde İstanbul’daki Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Bu yıl üçüncüsüne imza atılan ve üç gün boyunca devam eden turnuva golf tutkunu pek çok ismi bu hafta sonu bir araya getirdi.

Turkcell Platinum Golf Challenge’a, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun yanı sıra Gençlik ve Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü ve tanınmış iş adamları Nihat Özdemir, Cemal Kalyoncu, Erhan Kamışlı, Hakan Çarmıklı, Ahmet Hanif, Erdem Kıramer, Sabri Yiğit ve Mehmet Ziylan katıldı. Turnuvada ayrıca, Cansen Başaran Symes, Beyhan Goldman Benardete, Pervin Topbaş, Demet Hanif, Binnur Egeli, Didem Aras ve Necmiye Yazıcı gibi cemiyet dünyasının önde gelen kadın golfçüleri de mücadele etti. Erkekler C kategorisinde yarışan Nihat Özdemir kendi kategorisinde birinciliği elde etti.

Üç gün süren turnuvaya kayıt veren 200’ü aşkın sporcu, “Erkekler A-B-C” ve “Kadınlar A-B” ile “Gençler” olmak üzere altı ayrı kategoride yarıştı. Turkcell Platinum Golf Challenge 22 Ekim Pazar günü 17.00’de düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Turkcell Platinum Golf Challenge Kazananları

Erkekler A: Yusuf Teoman
Erkekler B: Jang Won Kim
Erkekler C: Nihat Özdemir
Kadınlar A: Hyun Jin Kim
Kadınlar B: Merve Hıdıroğlu

Haberin Devamı
YORUM YAZ